(VIDEO) Rade Šerbedžija u HOLIVUDU zarađuje stotine hiljada evra, a ovaj glumac je odbio da bude SRBIN NEGATIVAC i to ga je koštalo karijere
Foto: Dado Djilas

Srbi koji su uspeli u inostranstvu

(VIDEO) Rade Šerbedžija u HOLIVUDU zarađuje stotine hiljada evra, a ovaj glumac je odbio da bude SRBIN NEGATIVAC i to ga je koštalo karijere

Pop kultura -

Mnogi naši poznati umetnici otisnuli su se u svet i uspeli u Americi. Ovo su naši glumci i umetnici koji su osvetlali obraz, a među njima je jedan koji nije hteo da glumi Srbina negativca u holivudskom filmu.

Marina Abramović je umetnica koja se proslavila po neobičnim performansima i šokantnim izvođenjima. Sarađivala je sa Džej Zijem, Ledi Gagom.

Branka Katić je sa 16 godina u srećnom braku sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Darinom s kojim ima sinove Luisa i Džona. Živi u Holivudu i igrala je u nekoliko holivudskih ostvarenja.

Ja bih znate da se malo izblaziram do sutra! #epic #scene #brankakatic #otvorenavrata

Објава коју дели DRAGAN MARKOVIĆ (@draganmarkovic) дана

Rade Šerbedžija je jedan od cenjenijih naših glumaca u Americi. Poznat je po ulogama negativaca i mafijaša, a ove godine bi trebalo da izađe i njegov novi film "The Guardian Abgel". Pričalo se da po filmu zaradi po nekoliko stotina hiljada evra.

Nina Seničar živi u Los Anđelesu i zaljubljena je u glumca Džeja Elisa I glunice Katarina Radivojević i Marija Karan su u Americi i grabe aka uspehu u Holivudu.

foto: Printscreen

Glumac Aleksandar Filimonović koji je u Srbiji poznat po ulozi u seriji "Ubice moga oca", nije hteo da prihvati ulogu u kojoj su Srbi loše prikazani iako bi na osnovu nje postigao veći uspeh u Americi.

(Kurir.rs/Blic/Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track