MOJA DEPRESIJA POČINJE DA RASTE: Olivera Katarina prvi put naglas priznala za čime najviše žali u životu!
Foto: Nebojša Mandić

NIJE JOJ LAKO

MOJA DEPRESIJA POČINJE DA RASTE: Olivera Katarina prvi put naglas priznala za čime najviše žali u životu!

Pop kultura -

Glumica i pevačica Olivera Katarina (77) priznaje da se za vreme praznika uvek vraća crtanim filmovima iz mladosti jer na taj način nadomešta to što joj nedostaje sin Mane Šakić, 46-godišnji slikar koji već nekoliko meseci živi u Americi.

Naime, ona priznaje da joj razdvojenost od sina i vrlo teško pada.

"Za vreme praznika moja depresija počinje da raste. Kad sam tužna, nije mi lako, ali kad god pomislim na svog sina, odmah mi bude toplo u duši. Pošto je on u Njujorku, preostaje mi samo da ga pozovem. Stalno ga zovem, "ubiše" me telefonski računi. Ali, šta mogu, moram samo da čujem da je dobro i onda mi je srce mirno", počinje svoju priču legendarna pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Ona zatim dodaje još detalja zbog kog joj je takođe žao.

"Sad ću prvi put reći naglas da polako počinjem da dižem ruke od nade da ću ikad postati baka, jer vidim da od toga nema ništa. Šta da radim, Milan je u potpunosti posvećen umetnosti. U Americi je krenuo velikim koracima, u tom svetu, koji je veoma surov i nimalo nije lak, već je došao do određenog nivoa. Žao mi je, naravno, što nemam unuče, i nekad se tešim time da bi ga to dete omelo i ne bi mogao sav da porine u umetnost kao danas, kada je potpuno oslobođen od svega drugog."

foto: Nebojša Mandić

(Kurir.rs/Glorija, Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) EKSKLUZIVNO OLIVERA KATARINA ZA KURIR: Zapevala "Đelem, đelem" kao pre pola vela i opet pokorila Kan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track