GORDAN KIČIĆ O SENKAMA NAD BALKANOM: Nisam imao dublera u obnaženim scenama!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

SKINUO SE

GORDAN KIČIĆ O SENKAMA NAD BALKANOM: Nisam imao dublera u obnaženim scenama!

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih glumaca Gordan Kičić mnoge je oduševio ulogom Kaluđera u seriji „Senke nad Balkanom”, ali i ulogom voditelja u emisiji „Luda noć”. Glumac je u intervjuu progovorio o eksplicitnim scenama, ali i tome koliko je teško živeti u Srbiji od glume

Na pitanje da li je u nekim scenama u seriji "Senke nad Balkanom" imao dublera Kičić kaže:

"Nisam imao dublera. Te scene svakako nije prijatno raditi, ali to je bilo opravdano u scenariju i sastavni je deo posla". Gordan takođe kaže da nije lako raditi sa Bjelogrlićem, ali da je rezultat uvek dobar.

"Bjela je zahtevan, ali rezultat je dobar, mislim da smo uspeli da napravimo dobru seriju. Super smo sarađivali. Dragan i ja se znamo dugi niz godina i veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovao u tom projektu. On je jedan od najboljih reditelja sa kojima sam radio", kaže glumac koji ne krije da nije moguće živeti samo od glume.

"Dosta je komplikovano baviti se umetnošću u ovoj zemlji. I još pritom da imate karijeru i rezultat u svemu tome što radite. Potrebno vam je dosta sreće. Može da se preživi, doduše, ja imam i producentsku kuću i time se bavim, tako da - radim na sve strane".

foto: Printscreen

(Kurir/Blic puls, Foto:Aleksandar Jovanović Cile)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! ŽARKO LAUŠEVIĆ: Pustite me da još malo glumim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja