DROGA I SEKS IM DOŠLI GLAVE: Ove poznate ličnosti su pronađene mrtve u hotelskim sobama!
Foto: Kurir

tužno završili

DROGA I SEKS IM DOŠLI GLAVE: Ove poznate ličnosti su pronađene mrtve u hotelskim sobama!

Pop kultura -

Pevačica popularne irske grupe "Krenberis", Dolores ORiordan je preminula je ove nedelje u 47. godini u kadi hotelske sobe u Londonu. Pre nje, na sličan način umrli su starleta Komičar Dejvid Gest, Ana Nicol Smit, glumci Džon Beluši, Dejvid Karadin i pevačica Vitni Hjuston

Dejvid Gest

Komičar, rijaliti zvezda i producent, koji je bio u braku sa glumicom i pevačicom Lizom Mineli (71) manje od godinu dana do 2003.godine, umro je u aprilu 2016. godine u hotelu u Londonu. Gest je u toj sobi živeo poslednjih šest meseci svog života.

Dejvid je umro od posledica srčanog udara, a njegovi prijatelji su otkrili da je bio zavisan od lekova zbog kojih je znao da bude izgubljen. Telohranitelj Iman Handi, koji je za njega radio 16 godina, tvrdi da je od Geta primio jako čudan poziv.

"Mislim da sam ga čuo kako umire", rekao je Iman.

foto: profimedia

Vitni Hjuston

Muzička diva umrla je u februaru 2012. godine, a pronađena je u kadi hotelske sobe Beverly Hilton Hotela u Los Anđelesu, uoči dodele Gremi nagrada. Kao uzrok smrti navedeno je davljenje, a u tom trenutku u krvi je imala kokain. Menadžment hotela pre četiri godine preuredio je sobu zbog morbidnih gostiju koji su unajmljivali sobu samo kako bi se fotografisali u toj kadi.

foto: print skrin jutjub

Džon Beluši

Glumac i komičar, koji je jedan od sedam članova originalne postave kultne emisije 'Subota, noć uživo' pronađen je mrtav u martu 1982.godine u hotelu u Los Anđelesu. Beluši je umro od predoziranja mešavinom spida i kokaina u 33. godini. Komičara je u hotelskoj sobi pronašao njegov privatni trener, sa kojim je imao isplanirani trening tog jutra. Dva meseca nakon što je umro, kanadska pevačica i dilerica Keti Smit priznala je da mu je dala smrtonosnu dozu. Zbog toga je iza rešetaka 'odležala' 15 meseci.

foto: profimedia

Ana Nikol Smit

Manekenka i starleta je umrla 8. februara 2007. godine u hotelskoj sobi 607 hotela Seminol Hard Rok na Floridi. Nekoliko meseci ranije od predoziranja joj je preminuo dvadesetogodišnji sin Daniel. Nakon smrti sina bila je često bolesna. U hotelskoj sobi uzela je smrtonosnu dozu raznih tableta. Iza sebe je ostavila petomesečnu devojčicu Danijelin (11) koja je ostala sa biološkim ocem Larijem.

foto: profiemdia

Dejvid Karadin

Glumac, najpoznatiji po filmu "Kil Bil", pronađen je mrtav u luksuznom apartmanu hotela u Bangoku. Karadina su pronašli golog u ormaru, a oko vrata je imao omču. Glumac je umro usled pokušaja autoerotske asfiksije, odnosno samozadovoljavanja tokom kojeg se ograniči dotok kiseonika u mozak.

foto: profimedia

Kurir.rs/24.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja