STRAVIČNA ISPOVEST DILAN FAROU: Moj otac Vudi Alen me silovao kad sam imala 7 godina! Rekao mi je da legnem na stomak, a onda...
Foto: Printskrin Youtube

GOVORI KROZ SUZE

STRAVIČNA ISPOVEST DILAN FAROU: Moj otac Vudi Alen me silovao kad sam imala 7 godina! Rekao mi je da legnem na stomak, a onda...

Pop kultura -

Dilan Farou, ćerka poznate glumice Mie Farou optužila je Vudija Alena za seksualno zlostavljanje i kroz suze ispričala stravične detalje.

Naime, usvojena ćerka poznate glumice u prvom intervjuu koji je dala za medije, kaže da joj kolege iz Holivuda nisu verovale da ju je poznati reditelj koji je bio u braku sa njenom majkom i usvojio ju je seksualno zlostavljao pre 26 godina.

"Sve što mogu da napravim je da kažem istinu i da se nadam da će mi ljudi verovati, a ne samo čuti moje reči i ignorisati ih", rekla je Dilan Farou koja je odlučila da progovori o seksualnom zlostavljanju očuha.

Dilan je rekla da ju je napao kada je imala sedam godina u njihovoj kući u Konektikatu.

"Uhvatio me je za ruku i odveo na tavan. Rekao je da legnem na stomak i da se igram s bratovljevim električnim vozićem. Tada me je zlostavljao. Sve vreme dok je to radio govorio je da sam dobra devojka i kako je to naša tajna", ispričala je glumica.

foto: Printskrin Youtube

Optužbe da ju je napao iznela je i 1992, a Allen je tada tvrdio da je sve izmislila njena majka i njegova bivša glumica Mia Farou.

Na ovaj prvi intervju naterao ju je slučaj Harija Vajnstina koji je ponovo pokrenuo pitanje zlostavljača u Holivudu.

"Zašto nemam pravo da budem besna nakon što su me ignorisali sve ove godine", rekla je glumica.

Ona smatra se zasluženo našla usred kampanje "ja isto" koja je podstakla sve žene koje su doživele seksualno zlostavljanje da se jave na društvenim mrežama.

foto: Printskrin Youtube

Protiv Alena je tada vođena istraga zbog tog slučaja, ali nije podignuta optužnica, a on je dugo negirao da je neprikladno dodirivao svoju pastorku. Redatelj je, inače, prošao poligraf koji su dogovorili njegovi advokati, a policija ga je smatrala nevažećim.

Takođe, pre optužbe njegove usvojene ćerke Alen je išao na terapije zbog neprimjerenog ponašanja prema Dilan.

Ipak, on je i danas ponovo odbacio njene tvrdnje i kazao da "porodica Farou cinično koristi priliku".

"Nikada nisam maltretirao svoju ćerku i to su sve istrage zaključile pre četvrt veka", rekao je Alen.

Dilan kaže da ima pravo da želi da "makne" nekadašnjeg očuha iz filmske industrije jer su to učinili i Harviju Vajnstinu i ostalim optuženim zvezdama, dok je Alen dobio novi ugovor vredan nekoliko miliona evra.

Inače, Vudi Alen je od 1997. u braku s glumicom Sun-Ji Previn (47) koja je takođe usvojena ćerka njegove bivše devpjke Mie Farou sa kojom je bio kasnih osamdesetih. Njihova veza je izazvala kontroverze, ali on tvrdi.

"Ja sam 35 godina stariji od nje i njoj se svidjelo moje očinsko ponašanje prema njoj", istaknuo je i dodao da mu se "priklonila".

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic/CBS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track