(FOTO) BILA JE PRVI SEKS SIMBOL U SFRJ: Jugosloveni su ludeli za njom, udavala se tri puta, a evo kako izgleda u osmoj deceniji!
Foto: Profimedia

GLUMICA I PEVAČICA

(FOTO) BILA JE PRVI SEKS SIMBOL U SFRJ: Jugosloveni su ludeli za njom, udavala se tri puta, a evo kako izgleda u osmoj deceniji!

Pop kultura -

Bila je jedna od prvih seks simbola stare države. Ova glumica i pevačica je opčinila mnoge kada se još kao mlada fotografisala za naslovnicu tadašnjeg magazina "Studio". Njeno ime je Dunja Rajter.

Neki bi rekli da je živela život iz snova, a kako je sama priznala jednom prilikom, nikada nije htela da bude "seks simbol". Ima 77 godinu, a njenu priču pogledajte u galeriji.

foto: Profimedia

Rođena je 1940. u Hrvatskoj. Krasila je naslovnu stranu poznatog magazina i od tada se njen život promenio. Iako je naslov bio "Ne želim da budem seks-bomba". Njena želja je jedno, ali je stvarnost drugo. To je ubrzo i postala.

Za njom su ludeli mnogi Jugosloveni, ali je ubrzo njena popularnost otišla i van granica tadašnje države.

foto: Profimedia

Preselila se u Nemačku i tamo nastavila život. Udavala se tri puta. Prvo za Nemca, ali taj brak je trajao kratko. Nakon toga se zavetovala na ljubav Britancu Lesu Hamfrisu. Za tu priliku je organizovana velika svadba. Godine 1972. postala je njegova žena i tu ceremoniju je nadgledala policija iz vazduha. Svi gosti su bili posebno tretirani, a najviše je po želji mlade čuvana njena majka. Od njega se razvela posle četiri godine, a tek 2009. godine opet je stala na ludi kamen za Majklom Ajhlerom.

Plenila je izgledom i talentom, a nastavila je da gradi karijeru daleko od rodne Jugoslavije. Omiljena je i među kolegama, a često posećuje i glumačke manifestacije. Snimila je devet albuma, 15 singlova i glumila u više od 25 filmova.

foto: Profimedia

Danas ima 77 godina i takođe uživa u popularnosti na području Nemačke. Ostala je jedan od prvih seks-simbola SFRJ.

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJSEKSEPILNIJA MAMA NAPRAVILA OGROMNU PROMENU: Ošišala se do glave, a evo kako sada izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track