ISPLIVAO DETALJ O NASTAVKU SNIMANJA: Serija Senke nad Balkanom zaludela je Srbiju, a evo šta možemo očekivati u drugoj sezoni!
Foto: Promo

MISLE NA SVE

ISPLIVAO DETALJ O NASTAVKU SNIMANJA: Serija Senke nad Balkanom zaludela je Srbiju, a evo šta možemo očekivati u drugoj sezoni!

Pop kultura -

Serija "Senke nad Balkanom" osvojila je srca publike. Svi jedva čekaju nastavak ovog ostvarenja Dragana Bjelogrlića, a sada su isplivali detalji o nastavku snimanja.

Naime, Dragan je zajedno sa Dejanom Stojiljkovićem, piscem i scenaristom i delom ekipe koja radi na realizaciji serije, posetio Vrnjačku Banju.

Oni su tom prilikom tražili idealnu lokaciju za snimanje nastavka serije.

foto: Promo

Iako je dobar deo prve sezone sniman u Barandi, Bjelogrlić se odlučio za drugu lokaciju, a ova odluka je iznenadila mnoge.

Vrnjačka Banja sa svojim vilama s kraja 19. i početka 20. veka i autentičnim ambijentom je jedna od mogućih lokacija, na kojoj će se razvijati priča o daljem nastavku događaja Kraljevine Jugoslavije između dva svetska rata. Ovo ostvarenje je naišlo na veliku pohvalu publike, ali je u seriji bilo i mnogo brutalnih scena seksa.

foto: PrintScreen

(Kurir.rs/Blic, Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO! ŽARKO LAUŠEVIĆ: Pustite me da još malo glumim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track