SEĆATE LI SE SEKSI ZATVORENIKA DŽEREMIJA MIKSA? Za njim su ludele žene širom sveta, njegovo srce je osvojila OVA bogatašica!
Foto: profimedia

VIĐENI NA NEDELJI MODE U PARIZU

SEĆATE LI SE SEKSI ZATVORENIKA DŽEREMIJA MIKSA? Za njim su ludele žene širom sveta, njegovo srce je osvojila OVA bogatašica!

Pop kultura -

Da li se sećate seksi zatvorenika Džeremija Miksa, čija je fotografija iz zatvora privukla pažnju žena širom sveta?

Plavooki zatvorenik (33) je nakon odslužena zatvorske kazne postao model i često viđeno lice na modnim dešavanjima. Tako je Džeremi viđen na Nedelji mdoe koja se održava u u Parizu u pratnji devojke, bogatašice Kloe Grin (26).

Strpljivo su pozirali odeveni u iste modne kombinacije, pa su ih svetski mediji već proglasili budućim trendseterskim parom.

Za ovu priliku izabrali su crno izdanje, kapute sa dvostrukim kopčanjem u muškom i ženskom izdanju.

Na drugom snimku, takođe iz Pariza Džeremi je iskombinovao nekoliko nijansi plave i izgledao je elegantno u odelu i kaputu, dok je njegova devojka bila u dosta ležernijem izdanju.

cute #jeremymeeks #chloegreen

A post shared by jeremy meeks- FR (@jmeekspictures) on

Kloi je naslednica jedne modne imperije i njima uopšte nije teško da se bave i poigravaju sa svojim modnim izdanjima. Iako svi sumnjaju i dalje u iskrenost njihove veze, par za sada odoleva svim iskušenjima.

Podsećamo, Džeremi je pre nekoliko godina bio osuđen na 27 meseci zatvora zbog ilegalnog posedovanja oružja i učestvovanja u zločinima sa bandom Nortsajd gangster krips.

foto: profimedia

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Šta god radili kasnije - nebitno je: Poznati glumci koje ćemo pamtiti samo po jednoj ulozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track