SKANDAL TRESE AMERIKU: Najpoznatiji svetski mađioničar optužen da je drogirao i seksualno zlostavljao maloletnicu u hotelskoj sobi!
Foto: profimedia

ozbiljne optužbe

SKANDAL TRESE AMERIKU: Najpoznatiji svetski mađioničar optužen da je drogirao i seksualno zlostavljao maloletnicu u hotelskoj sobi!

Pop kultura -

U roku od samo nekoliko dana, dve žene su optužile američkog mađioničara Dejvida Koperfilda (61) za seksualno zlostavljanje.

Prva se oglasila Britni Luis, koja tvrdi da ju je 1988. godine, kada je imala samo 17 godina, čuveni mađioničar drogirao i seksualno zlostavljao u svojoj hotelskoj sobi. Britni je ispričala da je pre nemilog događaja otišla na piće sa Koperfidom i da je primetila da joj je nešto sipao u piće. Tvrdi da se ubrzo obeznanila, i da se seća da je on skinuo njenu odeću i da je počeo da spušta svoju glavu prema njenom međunožju.

Ona kaže da ju je Koperfild posle toga ubeđivao da se ništa nije dogodilo jer ga je bilo strah što je ona još maloletna.

Nakon toga, oglasila se i neimenovana Britanka koja je takođe optužila Koperfilda za seksualno uznemiravanje.

Ona je navela da se sve dešavalo u bekstejdžu posle jednog od njegovih nastupa. Od ostalih detalja je jedino saopšteno da je mađioničar tada bio u vezi sa Klaudijom Šifer.

foto: profimedia

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track