KOLEGE NEBOJŠE GLOGOVCA U ŠOKU I NEVERICI: Verujemo da će se izvući, on je čovek GENIJE!
Foto: Dado Đilas

Teško bolestan

KOLEGE NEBOJŠE GLOGOVCA U ŠOKU I NEVERICI: Verujemo da će se izvući, on je čovek GENIJE!

Pop kultura -

Nebojša Glogovac je teško bolestan, saznaje Kurir. Jedan od najboljih srpskih glumaca trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku.

Redakcija Kurira stupila je u kontakt s Glogovcem, ali on nije bio raspoložen za priču.

- Nema potrebe da bilo šta proveravate - rekao je Nebojša i prekinuo vezu.

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Bogata karijera

OD „PORODIČNOG BLAGA“ DO „UBICA MOG OCA“

Nebojša Glogovac rođen je 1969. u Trebinju i već dve decenije je jedan od najboljih srpskih glumaca. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a s njim zajedno su studirali i Sergej Trifunović, Nataša Ninković i Vojin Ćetković. Osim brojnih uloga u pozorištu, Glogovac je ostvario i mnoge role na filmskom platnu, od kojih su najpoznatije u ostvarenjima „Raj“, „Ubistvo s predumišljajem“, „Spasitelj“, „Bure baruta“, „Nebeska udica“, „Munje“, „Kad porastem, biću Kengur“, „Klopka“. Publika ga pamti i po ulogama u TV serijama „Porodično blago“, „Vratiće se rode“, „Moj rođak sa sela“, „Ravna gora“, „Ubice mog oca“, a poslednja snimljena je „Nemanjići - rađanje kraljevine“.

PODRŠKA KOLEGA

foto: Marina Lopičić

Jelica Sretenović

VERUJEM DA ĆE SE IZVUĆI

Čuvena glumica imala je čast da s Glogovcem igra u seriji Gordana Mihića „Vojna akademija“, a njihovo poznanstvo staro je decenijama.

- Ne mogu da komentarišem jer ne znam kakvo mu je trenutno stanje. Ali verujem da će se izvući, on je čovek genije - kaže Jelica.

foto: Marina Lopičić

Eva Ras

MORAMO DA BUDEMO UZ NJEGA

Slavna glumica upoznala je Nebojšu pre tačno 20 godina, kad su zajedno snimali „Porodično blago“. Eva je teško podnela saznanje da je njen kolega bolestan:

- Strašno. Sada moramo biti svi uz njega. Neće on biti prvi koji se razboleo od teške bolesti i uspeo da se izleči. Verujem da će Glogovac pobediti opaku bolest i da će se vratiti glumi.

foto: Dado Đilas

Mina Lazarević

ŽELIM MU SVU SNAGU SVETA

Čuvena Čupka iz serije „Porodično blago“, u kojoj je igrala Glogovčevu sestru, potresena je vešću da je njen kolega bolestan:

- Nisam čula da je bolestan. Stvarno sam šokirana, mnogo mi je žao. Želim mu svu snagu ovog sveta da ozdravi i da bude bolje. Viđali smo se na nekim događajima i uvek je delovao dobro.

foto: Fonet Božidar Petrović

Snežana Savić

MORA DA BUDE HRABAR

Još jedna koleginica s kojom je Glogovac igrao u „Porodičnom blagu“ je Nebojši uputila javnu podršku:

- Sada sam čula da je bolestan. Mnogo mi je žao. Želim mu da bude hrabar i da se izbori s time, od srca mu to želim. Nadam se da će se oporaviti.

foto: Branislav Božić

Branislav Lečić

UČINIĆU SVE DA MU POMOGNEM

Glumac, koji je s Glogovcem igrao u više serija i filmova, poručio je kolegi da se drži i da na njega može da računa:

- Iskreno, u šoku sam pošto se to desilo vrlo brzo. Ništa drugo ne mogu da kažem osim da se nadam najboljem, da će lekari uraditi sve što mogu i da će on biti jak. Ja ću učiniti sve što mogu da pomognem prijatelju.

(E.K/Foto Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nebojša Glogovac - replika iz filma Munje "A u Londonu... MUK!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track