(VIDEO 18+) POKAZALA GUZU I GRUDI: Očarala je u Ivkovoj slavi, a onda je u jednom američkom filmu snimila žestoke scene seksa!
Foto: Printscreen

živi u njujorku

(VIDEO 18+) POKAZALA GUZU I GRUDI: Očarala je u Ivkovoj slavi, a onda je u jednom američkom filmu snimila žestoke scene seksa!

Pop kultura -

Prelepu Mariolu na koju je u čuvenom filmu "Ivkova slava" pao lik Nikole Đurička igrala je Danijela Štajnfeld. Ova glumica je našu publiku osvojila prirodnom lepotom i harizmom, ali je vrlo brzo nestala sa javne scene i otišla je u Ameriku. Tamo je 2015. snimila film "Cash only" u kojem je glumila i u strastvenim scenama seksa.

Film "Cash only" je albansko-američki triler. Daniela glumi verenicu Albanca koja ima ljubavnu aferu sa glavnim likom kojeg glumi američki glumac Nikola Sreli. Film obiluje i scenama seksa.

Danijela danas ima 34 godine, živi u Americi u Njujorku gde je završila i postdiplomske studije, a u jednom intervjuu istakla je da je njena lepota bila primećena u Americi.

"Izgledam egzotično za stanovnike "Velike jabuke" i stalno su me terali da priznam da sam Potrugalka, to je bilo smešno. Muškarci tamo lakše prilaze devojkama, ali kriju emocije, za razliku od Srba koji pokazuju srce i dušu", rekla je Danijela jednom prilikom.

Osim u "Ivkovoj slavi" glumila je i u serijama "Ranjeni orao", "Ono naše što nekad bejaše", "Vratiće se rode"...

Danijela je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Dragana Petrovića.

Osim srpskog, tečno govori engleski, hebrejski i rusinski jezik. Rođena je u rusinskom selu Ruski Krstur smeštenom u Vojvodini.

(Kurir/Hello, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ GAĆICA: Ovako Soraja tverkuje u minijaturnoj haljini ispod koje nema ništa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja