NEBOJŠA GLOGOVAC BIO NA PREGLEDIMA U NEMAČKOJ: Stanje glumca naglo se pogoršalo pred Novu godinu
Foto: Aleksandar Jovanović

BORBA SA OPAKOM BOLEŠĆU

NEBOJŠA GLOGOVAC BIO NA PREGLEDIMA U NEMAČKOJ: Stanje glumca naglo se pogoršalo pred Novu godinu

Pop kultura -

Glumac Nebojša Glogovac početkom januara 2018. godine otputovao je u Nemačku kako bi u jednoj tamošnjoj bolnici pokušao da nađe lek za tešku bolest.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć, pišu beogradski mediji.

U bolnici su mu, navodno, urađeni detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Glumac Nebojša Glogovac je teško bolestan i trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku. Glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica.

- Nebojša se javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica - sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu - pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Kurir.rs/Foto Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nebojša Glogovac - replika iz filma Munje "A u Londonu... MUK!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track