BORBA ZA SVAKI MINUT ŽIVOTA

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE KOJOJ JE OSTALO 5 MESECI ŽIVOTA: Nikad nisam pomislila da ću u 22. godini planirati svoju sahranu!

Pop kultura -

Pevačica Destini Mekeven (21) je bila sigurna da je čeka sjajna karijera, nastupala je u "Karnegi holu", 2013. je pevala američku himnu pred Barakom Obamom, a 2014. ju je sačekala strašna vest, da ima redak oblik tumora srca.

Lekari su nedavno saopštili Destini da ima još pet meseci života.

"Nikada nisam ni pomislila da ću u 22. godini planirati svoju sahranu. Naučila sam da cenim svaki dan. Izabrana sam da budem inspiracija, i odlučila sam da inspirišem ljude. Moja sestra bliznakinja se ne odvaja od mene, daje mi neverovatnu podršku. Plaši se da će me izgubiti ali hrabri me svakog trenutka", rekla je Destini.

"Od 15. godine osećam bolove u srcu ali nisam previše pažnje obraćala na to. Počela sam da pevam, bol je bio sve jači, bilo mi je vrućina. Krenula sam u svlačionicu da promenim haljinu i kolabirala sam", ispričala je pevačica i dodala da su je roditelji odmah odveli u bolnicu, ali lekari su mislili da je istegla grudni mišić, dali su joj lekove protiv bolova i poslali je kući.

✨ T h e G l o w I s U p o n U s✨ #fightlikedes #DestineeSTRONG ✨⚡️☀️✨?‼️

Објава коју дели Destinee McEwen? (@fightlikedes__) дана

Destini se i dalje nije osećala dobro i 2012. je ponovo završila u bolnici, i nekoliko snimanja, analiza krvi i urađenog EKG-a, lekari su konstatovali da ima uvećano srce, i ponovo su je poslali kući.

Posle toga je Destini dobila stipendiju i upisala je fakultet, a 2014. njen svet se srušio.

"Krenula sam na predavanje i na ulici sam počela da povraćam krv. Odmah sam pomislila na najgore, zaista sam mislila da ću umreti", ispričala je Destini.

Posle biopsije i serije testova i analiza, utvrđeno je da Destini ima redak oblik tumora srca.

"Ništa me više nije zanimalo, ni fakultet ni bilo šta drugo. Svi moji prijatelji su napredovali dok ja umirem. Stalno sam razmišljala o kući, roditeljima i pitala se: "Zašto moj život mora da se završi?" - izjavila je Destini. Međutim, tad nije pokleka i završila je fakultet, a lekari su joj nedavno saopštili da se rak proširio na mozak i da joj je ostalo još pet meseci života.

Spinal Tap done ❤️

Објава коју дели Destinee McEwen? (@fightlikedes__) дана

Kurir.rs/foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track