SLAVNA GLUMICA ZATEKLA MUŽA U ZAGRLJAJU MUŠKARCA: Smrt Natali Vud i dalje je NAJVEĆA MISTERIJA! Evo šta je imala na čelu
Foto: profimedia

otvorena istraga

SLAVNA GLUMICA ZATEKLA MUŽA U ZAGRLJAJU MUŠKARCA: Smrt Natali Vud i dalje je NAJVEĆA MISTERIJA! Evo šta je imala na čelu

Pop kultura -

Nakon 36 godina od smrti glumice Natali Vud, policija je opet otvorila istragu o tom nikad razjašnjenom događaju, a kako pišu strani mediji, glavni osumnjičeni je njen suprug Robert Vagner (87). Ovo otkriće izneo je poručnik Džon Korina iz okruga Los Anđelesa u novom CBS-ovom dokumentarcu o smrti slavne glumice.

"Istražujemo taj slučaj šest godina i mislim da je on istražiteljima najzanimljiviji u tom pogledu. Znamo da je on bio zadnja osoba s Natali pre nego što je nestala", rekao je Korina. Vud se utopila nedaleko od otoka Katalin kod Kalifornije tokom plovidbe brodom sa Vagnerom i zajedničkim prijateljem Kristoferom Valkenom.

Nestala je nakon rasprave s mužem, a njeno telo je pronađeno u vodi. Bila je odevena u spavaćicu i jaknu od flanela. Vagner je tvrdio kako je reč o nesrećnom slučaju. Tvrdio je da se ona odvezla u gumenom čamcu nakon što su se posvađali pa da ju je tada poslednji put video. U prvom službenom izveštaju, njena smrt bila je okarakterisana kao nesreća.

Šuška se i da ga je Natali pronašla ga je u zagrljaju druge osobe. I to ne u zagrljaju druge žene, već Dejvida Kavendiša, koji je radio kao njihov batler.

foto: profimedia

U to vreme istražitelji su zaključili da govori istinu i zatvorili istragu.

Nakon određenih izjava Nataline sestre Lane i kapetana broda Denisa Daverna istraga je opet otvorena 2011. godine. Obdukcija je pokazala da je Natali imala ogrebotine po čelu. Njena sestra Lana oduvek je verovala da ju je Vagner ubio, zbog čega su joj njegovi fanovi pretili.

"Mislim da nije rekao sve detalje o toj večeri. Mislim da svako malo menja svoju priču. Njegova verzija događaja ne slaže se sa ostalima", rekao je Korina. Inače, Natali je tokom celog života imala fobiju od duboke vode. Taj strah joj je prenela majka Maria kojoj je vračara rekla da će se utopiti.

Pre Nataline smrti sa Vagnerom je bila u braku devet godina. Oboma je to bio treći brak, a nakon njene smrti odgajao je njene ćerke kao svoje.

Vud se proslavila u filmovima "Čudo u 34. ulici" i "Buntovnik bez razloga".

foto: profimedia

Kurir.rs/24.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track