VRUĆE NA POZORIŠNOJ PROBI: Lezbijske scene u predstavi, Jelica Kovačević usijala atmosferu!
Foto: Promo

Vir

VRUĆE NA POZORIŠNOJ PROBI: Lezbijske scene u predstavi, Jelica Kovačević usijala atmosferu!

Pop kultura -

Glumica Jelica Kovačević oduševila je gledaoce ulogom u filmu "Vir", a trenutno svoj talenat pokazuje u predstavi "Iza zatvorenih vrata", koja je na repertoaru pozorišta "Madlenijanum", a našla se u ulozi lezbijke i ubice.

Uskoro na maloj sceni pozorišta biće prikazano izazovno delo, "Iza zatvorenih vrata" u režiji Milana Kovačevića koji u isti mah igra i Garsena. Glumci su u izazovima i bore se seksualnim žudnjama svojih likova.

foto: Promo

Na probi ove izazovne predstave u svakom smislu, gde svaki lik za sebe odaje strastvenost i upečatljivost na paklenoj strani života, spoznali smo sa čime se sve glumci bore kako bi svojoj publici poklonili najbolji deo sebe.

Lezbijka koja voli neodoljivom strašću do ubistva, bludnica koja žudi samo za telesnim zadovoljenjem i ubija dete i kukavica koji iz straha muči ženu i izdaje sopstveni život.

foto: Promo

Jelena Velkovski igra lik Estele, a Jelica Kovačević - Ines, koju je igrala Marija Crnobori sada već davne 1966. godine. Ovo delo će nakon 50 godinaponovo zaživeti na sceni Madlenijanuma u novom svetlu.

foto: Promo

Scenski dizajn je rađen sa namerom da u potpunosti oboji ove likove, kostimi su glamurozni i ekstravagantni, a tome je doprinela Aleksandra Kovačević. Želja umetnika je da Sartrovu filozofiju donese savremenom čoveku u nameri da ga publika potpuno primi u svoje srce jer nas Sartr uči duhovnosti i putovanju duše.

foto: Promo

Kurir.rs, Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja