SRAMOTNO: Jugoslovenska glumica u 90. godini našla se u centru skandala!
Foto: Printscreen/Youtube

PREVARENA

SRAMOTNO: Jugoslovenska glumica u 90. godini našla se u centru skandala!

Pop kultura -

Očigledno da oni koji žele da otmu od bilo koga ne poštuju ni godine ni titulu koju pojedinac uživa u sruštvu. Tako se i poznata hrvatska glumica Zdenka Heršak našla na meti lopova i ostala bez novca.

Ona je u poslednjih nekoliko nedelja shvatila da joj veliki deo novca nestaje sa računa, da bi posle izvesnog vremena shvatila da je na meti prevaranata. Oni su sa njene kartice u međuvremenu skinuli iznos od oko 2.600 evra. Da zlo bude veće, Heršakova je taj novac dobila kao nagradu za ostvarenja na polju glume.

Ova devedesetogodišnja umetnica tvrdi da je novac sa njenog računa povremeno skidao i rođeni brat, ali sumnje su daleko od njega.

"Poručujem kradljivcu da moju sreću meni niko ne može da ukrade jer novac nikoga nije usrećio! Inače, tih 2.600 evra sam dobila kao nagradu, a povodom toga sam bila na velikoj proslavi u Hrvatskom narodnom pozorištu u novembru prošle godine. Zamislite, samo dan nakon što je novac legao na moj račun početkom ove godine, krenuo je s njega i da beži, malo pomalo svaki drugi dan", ogorčeno napominje Zdenka.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Jutarnji, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track