SVET BRUJI O RAZVODU DŽENIFER ANISTON: Ona se zaštitila predbračnim ugovorom, a Teru je već našao utehu u zagrljaju OVE lepotice!
Foto: profimedia

SVI SU IZNENAĐENI

SVET BRUJI O RAZVODU DŽENIFER ANISTON: Ona se zaštitila predbračnim ugovorom, a Teru je već našao utehu u zagrljaju OVE lepotice!

Pop kultura -

Sve je iznenadila vest da je poznati holivudski par Dženifer Aniston (49) i Džastin Teru (46) rešio da stavi tačku na svoj brak koji je trajao dve godine.

Kao glavne razloge naveli su odsustvo strasti, ali i naglasili da prijateljstvo među njima ostaje. Dok mnogi misle da će ovo biti sjajna prilika da Anistonova nastavi tamo gde je stala i obnovi ljubav sa Bredom Pitom, koji se razveo od Anđeline Džoli, izgleda da Teru ne čeka ni časa.

foto: profimedia

Kako prenose inostrani mediji, on je utehu već pronašao i to pored koleginice Naomi Vots (49).

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma pre 17 godina i od tada se druže. S obzirom na to da i ona nije u vezi poslednje vreme, čini se da su među njima sevnule neke nove emocije. Ona je tačku na svoju vezu iz koje ima dvoje dece stavila krajem 2016. godine.

foto: profimedia

Osim toga, uveliko su krenule spekulacije kako će holivudske zvezde podeliti svoju imovinu posle odluke da se rastanu, a portal US Weekly objavio je da je par pre nego što se venčao potpisao prebračni ugovor koji i te kako ide u korist glumice.

"Dženifer ima čelični prebračni ugovor sa Džastinom. Njemu će biti teško da se bori protiv njega. Razgovori oko prebračnog ugovora bili su dugački i intenzivni.Imovina Dženifer Aniston i njena zarada od serije "Prijatelji" je zaštićena , tvrdi neimenovani izvor blizak paru.

Kako pišu svetski mediji, Dženifer je u svojoj karijeri zaradila neverovatnih 200 miliona dolara. U poslednje dve sezone "Prijatelja", u kojima je igrala lik Rejčel Grin, inkasirala je milion dolara po epizodi.

foto: profimedia

Kurir.rs/Metro.co.uk, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track