ELIZABETA II PRVI PUT NA REVIJI: Kraljicu šokirala cvetna odela!
Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJE

ELIZABETA II PRVI PUT NA REVIJI: Kraljicu šokirala cvetna odela!

Pop kultura -

Na Nedelji mode u Londonu dogodilo se nešto što niko nije očekivao - jednoj reviji prisustvovala je kraljica Elizabeta. Ovo je prvi put da je najmoćnija žena Velike Britanije bila na ovakvom događaju.

Ona je iz prvog reda ispratila prikazivanje modela mladog britanskog dizajnera Ričarda Kvina. Sedela je tik do najuticajnije osobe u svetu mode, dugogodišnje urednice Voga Ane Vintur, koju svi zovu „ledena kraljica“.

Kraljica Elizabeta je dizajneru nakon revije uručila prvu nagradu za modu „Elizabeta II“, koja će se ubuduće dodeljivati mladim talentima jednom godišnje.

foto: Profimedia

Na modnoj reviji kraljica je nosila svetloplavi kostim, a prikazani modeli mladog dizajnera poprilično su je zbunili. Ona baš i nije mogla da razume da muškarci sada nose odela s cvetnim dezenom, a bila je šokirana i motociklističkim kacigama, kožnim haljinama i mrežastim čarapama. Ipak, pohvalila je sam događaj, kao i britansku modu.

- Od tvida do notingemske čipke i Karnabi strita, naša modna industrija je oličenje materijala vrhunske izrade i modernog, praktičnog dizajna - rekla je kraljica Elizabeta.

Kurir / Priredila Lj. S.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track