USPEŠAN GLUMAČKI DEBI NATAŠE VOJNOVIĆ: Na Festu dobila još jednu ulogu
Foto: Marina Lopičić

ZAPAŽENA

USPEŠAN GLUMAČKI DEBI NATAŠE VOJNOVIĆ: Na Festu dobila još jednu ulogu

Pop kultura -

Drugog dana Festa publika je s nestrpljenjem čekala da vidi glumački debi supermodela Nataše Vojnović kao medicinske sestre u filmu „O bubicama i herojima“.

Specijalno zbog premijere Nataša je u Beograd doputovala iz Amerike i ponovo se srela s rediteljem Petrom Pašićem i kolegama Slobodanom Bodom Ninkovićem i Brankom Petrić skoro osam godina nakon prve klape.

- Osećala se tokom snimanja velika ljubav. Morali smo da budemo strpljivi i da verujemo da će dočekati premijeru. Film je vanvremenski - rekla je Nataša, a reditelj je otkrio novinarima da želi da je vidi i u nastavku „Bubica“.

I nedelja će biti uzbudljiva na Festu, jer ćemo gledati još jedno domaće ostvarenje „Ederlezi rajzing“ s porno-zvezdom Stojom i Sebastijanom Kavacom.

- Stoja je bila idealno rešenje za glavnu ulogu, jer nosi uverljivost i harizmu ozbiljnog filmskog glumca. Pošto je glavni karakter Srbin, Jugosloven i ceo univerzum filma je smešten u socijalistički milje, u neku paralelnu stvarnost koja ponajviše podseća na sovjetsku Rusiju. Ideja nam je bila da napravimo neku vrstu komunističkog Donalda Drejpera. Jednog stamenog, mačo karaktera, koji duboko u sebi ima emotivni disbalans koji potiskuje. I Sebastijan se nametnuo kao odlično rešenje za lik - rekao talentovani mladi reditelj Lazar Bodroža.

Film će biti prikazan večeras od 22 sata u Sava centru kad će akteri odgovarati na pitanja publike u sali.

Kurir / E.K.

Foto: Marina Lopičić, Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track