ANDRIJU POJELE SVINJE: Rastrgnule ga gladne životinje!
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO Kako će glumac umreti u hit seriji

ANDRIJU POJELE SVINJE: Rastrgnule ga gladne životinje!

Pop kultura -

Nakon što ga je policajka silovala metlom, lik đavoljeg advokata, kojeg u „Ubicama mog oca“ igra Milošević, rastrgnuće gladne životinje

Lik Andrije Miloševića umreće na brutalan način u drugoj sezoni hit serije „Ubice mog oca“ - scenaristi su odlučili da advokata Romčevića, kojeg igra popularni glumac, pojedu svinje, saznaje Kurir.

foto: Printscreen

Glumac, koji tumači đavoljeg advokata i šuruje s kriminalcima, otet je i zarobljen na seoskom imanju, a iz osvete završiće kao hrana gladnim svinjama. Andrija je zatvoren u obor sa životinjama, a njegov kraj ostao bi za publiku tajna do emitovanja da se nisu na društvenim mrežama pojavili snimci šokantnih scena. Zanimljivo je da je jeziv vrisak Miloševića naknadno snimljen u studiju, a to je umesto Andrije učinio drugi momak.

- U narednoj epizodi serije „Ubice mog oca“ imam čast da umrem kao Andrija Milošević - napisao je u opisu snimka mladić koji je sinhronizovao Andrijin vrisak.

foto: Printscreen

Crnogorac je nedavno na Instagramu objavio selfi sa snimanja epizode s prasićima, kojim je verovatno želeo da najavi ovo veliko iznenađenje. Tim povodom pozivali smo Andriju više puta, ali ostao je nedostupan do zaključenja ovog broja.

foto: Printscreen

Milošević je inače zamenio kolegu Gordana Kičića, koji je trebalo da igra advokata u popularnoj seriji. Kičić je odbio da snimi ovu scenu, ali i onu u kojoj policajka metlom siluje advokata iz osvete što su kriminalci, s kojima on sarađuje, napastvovali njenu koleginicu.

- Igram jednog malog čoveka u velikim stvarima, a od toga ničeg opasnijeg nema. Bio sam vrlo motivisan jer igram jednu dramsku ulogu. Nekog ćemo da roknemo, a publika će uskoro saznati i koga. Kičić nije mogao da snima, pa sam ja uleteo umesto njega - rekao je svojevremeno Andrija za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Pazi šta želiš

DEVOJKA IGRA U NJEGOVOJ PREDSTAVI

Andrija će 4. marta u Akademiji 28 predstaviti svoju komediju „Pazi šta želiš“, u kojoj igraju Aleksandar Radojičić, Radovan Vujović i Miloševićeva devojka Aleksandra Tomić. Predstava, koja je rađena u glumčevoj produkciji, zaintrigirala je publiku, zbog čega za nju vlada veliko interesovanje. Pisana je po motivima komedije „Lista za ljubav“ Norma Fostera, a režiju potpisuje Jana Maričić.

MARIJA DEJANOVIĆ - Foto: Damir Dervišagić; PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track