NAPISAO JE REČI UZ KOJE JE CELA JUGA VODILA LJUBAV: A sad je Ante iz Divljih jagoda spremio novi HIT
Foto: Printscreen

NOVO POGLAVLJE

NAPISAO JE REČI UZ KOJE JE CELA JUGA VODILA LJUBAV: A sad je Ante iz Divljih jagoda spremio novi HIT

Pop kultura -

Prvi pevač Divljih jagoda i večni romantik Ante Toni Janković slavi ljubav novim singlom i spotom „Te nemirne usne" i najavljuje novo poglavlje u svom životu i karijeri.

Novi singl Toni gleda kao na svojevsni eksperiment jer, kako i sam kaže, "s muzikom ne kalkuliše nego radi iz srca" tako da nema razrađeni plan, ali zna sa sigurnošću da se i dalje želi baviti muzikom koja je sastavni deo njegovog života od mladosti i Divljih jagoda s kojima je i započeo uspešnu karijeru.

foto: Printscreen

U Divljim jagodama je bio od početka, davne 1977. godine, a osim vokalnih izvedbi i je obeležio jednu eru i budućim naraštajima ostavio klasike "Krivo je more" i "Jedina moja".

Danas živi i radi u Zagrebu gde je član stalne postave pozorišta Komedije, a konstantno se bavi muzikom, što potvrđuje i singl "Te nemirne usne" na kojem je okupio ekipu samih profesionalaca - Vedad Hadžiavdić, gitarista Teške industrije) je autor muzike, Krunoslav Krapec teksta, a Marijan Gudelj klavijaturista grupe JINX je producent, dok je Zlatan Ćehić Ćeha, bivši basista Divljih jagoda i član benda Vulkan.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track