(FOTO) RASTKO SE ZAMONAŠIO PRED FRESKOM SVETOG SAVE: Tviter bruji o novom BLAMU Nemanjića! Zamonašio se pred samim sobom GLE, ČUDA!
Foto: Printscreen

NOVA GREŠKA

(FOTO) RASTKO SE ZAMONAŠIO PRED FRESKOM SVETOG SAVE: Tviter bruji o novom BLAMU Nemanjića! Zamonašio se pred samim sobom GLE, ČUDA!

Pop kultura -

Serija "Nemanjići" je stekla veliku popularnost, ali paralelno sa velikom gledanošću beleži i veoma snažan talas podsmeha, kako od strane glumaca i režisera koji nisu učestvovali u ovom projektu, tako i na društvenim mrežama gde nijedna greška u spomenutoj seriji ne prolazi neopaženo.

foto: Printscreen/Twitter

I dok su dosad brojni propusti, počevši od jezika koji se koristi u seriji, pa do izvrtanja istorijskih činjenica, mogli da budu opravdani umetničkom slobodom, poslednji primer je pomalo bizaran i smešan, i za njega svakako ne možemo pronaći realno objašnjenje i opravdanje.

Naime, u sceni u kojoj se Rastko Nemanjić odriče svetovnog života i posvećuje se duhovnom, odnosno postaje Sveti Sava, na zidu navodno pored njega možemo videti ikonu Svetog Save, i to naravno znatno starijeg od mladića kakav je Rastko bio u tom momentu, što je postalo momentalni hit na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Puls/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(КУРИР ТВ) ЗАШТО ЦАР ДУШАН СИЛНИ НИКАДА НИЈЕ ПОСТАО ДУШАН СВЕТИ? Ево који су кључни разлози!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track