GLUMICA KOJA NASMEJAVA REGION KRIJE VELIKU TUGU: Izgubila je sina na užasan način ali osmehom se bori protiv tuge!
Foto: Printskrin Youtube

znamo je iz serije lud, zbunjen, normalan

GLUMICA KOJA NASMEJAVA REGION KRIJE VELIKU TUGU: Izgubila je sina na užasan način ali osmehom se bori protiv tuge!

Pop kultura -

Glumicu Belmu Lizde Kurt zavoleli smo u seriji "Lud, zbunjen, normalan" , ali njenu tužnu sudbinu retko ko zna. Život je nije mazio, sina je izgubila na jeziv način...

Naime, Belma i njen suprug, reditelj Aleš Kurt, pre sedam godina na tragičan su način izgubili sina od keg se nisu ni oprostili. Naime, ta tragedija obilježila im je živote. Njihov sin Jan Isak tada je imao deset godina i bio je u poseti rodbini u Kanadi iz koje se nikada nije ni vratio. Glumice nerado govori o tome, pa tako mnogi i ne znaju za njenu traediju.

Glumičin sin i njegova 63-godišnja rođakinja otišli su u vožnju kajakom. No, došlo je do prevrtanja nakon kojeg je usledila potraga za njima. Kajak je pronađen narednoga dana, a tela žene i Belminog sina pronađena su šest sati kasnije. Iako su oboje hospitalizivaoni, Belmin sin je preminuo. Nakon sinove smrti, Belma se posvetila radu s decom i odgajanju ćerke koja danas ima deset godina.

foto: Printskrin Youtube

Inače, Belma je omiljenija glumica mnogih zbog uloge Rubije Bubić Bube u hit seriji "Lud, zbunjen, normalan".

"Ljudima se mnogo sviđa lik Bube, a posebno deci. Mislim da je to zato što sam uspela da je učinim zaista živom, što je za mene veliki kompliment. Gledaoci toliko veruju da Buba postoji, da kada vide mene, Belmu, koja samo radi svoj posao, i prepoznaju Bubu, često se ne mogu setiti odakle me znaju, ali prepoznaju me kao nekog bliskog i dragog. Pa me pitaju kako sam, kako mi je porodica, požele mi sve najbolje i lepo se sa mnom ispričaju", ispričala je Belma koja je ujedno jedna od omiljenih glumica bivše Jugoslavije.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Dnevnik.hr., Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track