MILOŠ BIKOVIĆ: Rusi su me opet sinhronizovali!
Foto: Aleksandar Jovanović

Glumac samo manekeniše u filmu „Led“

MILOŠ BIKOVIĆ: Rusi su me opet sinhronizovali!

Pop kultura -

Šampion Rusije ne sme da ima akcenat, i uložio sam puno da moj ruski bude savršen. Sve je više projekata gde me produkcija ne ozvučava u konačnoj verziji filma i to me raduje

Miloša Bikovića ćemo od 8. marta gledati u novom ruskom filmu „Led“ Olega Trofima. Međutim, publika neće biti u prilici da čuje njegov glas jer njegov ruski još nije savršen.

- Šampion Rusije ne sme da ima akcenat, i uložio sam puno da moj ruski bude savršen. Sve je više projekata gde me produkcija ne ozvučava u konačnoj verziji filma i to me raduje - rekao je Biković i dodao:

- Pripremajući ulogu, osim standardne psihološke pripreme lika, trenirao sam umetničko klizanje četiri meseca. U filmu sam imao dublere.

Inspirisan istinitim događajima, „Led“ je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion sveta u klizanju. U glumačkoj ekipi su i Aglaja Tarasova i Aleksander Petrov. Film je sniman 18 meseci i ušao je u istoriju ruske kinematografije kao najgledaniji ruski film na dan kad je stigao u bioskope.

- Bili smo u Sočiju, na Bajkalskom jezeru... Sve scene koje su snimane na otvorenom snimane su na pravom ledu i dešavalo se da neko samo propadne u vodu. Srećom, to se meni nije dogodilo. S nama su radili bivši šampioni Rusije u umetničkom klizanju - poručio je Biković.

On se na pitanje ruske novinarke da li bi predstavljao Srbiju u umetničkom klizanju na Olimpijadi nasmejao: - Bio bi ti najgori nastup za Srbiju u istoriji umetničkog klizanja kod nas.

Kurir / LJ. R.

Foto: Aleksandar Jovanović, MaXimov Vladimir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track