PAMELA O ORGIJAMA SA VLASNIKOM PLEJBOJA: Zečice su htele da gledaju moj seks sa Hefnerom!
Foto: Profimedia

Ispovest

PAMELA O ORGIJAMA SA VLASNIKOM PLEJBOJA: Zečice su htele da gledaju moj seks sa Hefnerom!

Pop kultura -

Andersonova ispričala da je Hjua zatekla golog u krevetu sa sedam devojaka i da je bila prestravljena, zbog čega je pobegla iz vile

Pamela Anderson konačno je ispričala sve ono što zna o orgijama koje je u svojoj vili organizovao vlasnik Plejboja, sada pokojni Hju Hefner.

Zvezda serije „Čuvari plaže“ kaže da je to najluđi trenutak u njenom životu koji nikada neće zaboraviti.

- Mislila sam da sam došla na običnu žurku i klasično ludiranje s drugim modelima. Ubrzo se pokazalo da sam pogrešila - počela je Pamela, koja je onda do detalja opisala šta je zatekla u Hefnerovoj sobi.

- Ležao je go na krevetu, a na njemu je bilo sedam atraktivnih devojaka. Gledale su u mene i čekale da Hju i ja imamo seks. Pomislila sam da moram što pre da pobegnem iz kuće, a tako je i bilo - rekla je glumica.

foto: Profimedia

U intervjuu se osvrnula i na seksualno zlostavljanje u Holivudu. Borci pokreta „I ja isto“ su je napali jer je izjavila da žene znaju u šta se uvlače kada odlaze u hotel same s nekim holivudskim imenima.

- Naravno da podržavam žene i imam osećaja za stvari koje su im urađene, a one to nisu htele, ali saosećam i s muškarcima. Volim kad su muškarci strastveni i agresivni i naprave prvi korak, pa zato ne želim da osećaju kao da to više ne mogu. Ali očigledno su neki ljudi otišli predaleko - objasnila je Pamela.

Ona se prisetila i 2001, kada joj je obožavateljka provalila u kuću.

- Provalila je u kuću i živela u sobi za goste tri dana. Pripremala sam sobu za roditelje koji su dolazili u Los Anđeles i zatekla ju u krevetu. Napisala mi je i pismo: „Nisam lezbijka, samo želim da te diram“ - ispričala je glumica.

O bivšem mužu

BILO MI JE LOŠE S TOMIJEM

Pamela je iskreno pričala i o bivšem mužu, bubnjaru Tomiju Liju (55), s kojim ima dva sina Brendona (21) i Dilana (20), koji je 1988. odležao osam meseci u zatvoru jer ju je udario dok je u naručju držala bebu.

- Postalo je mnogo ružno. Nisam dugo o tome razmišljala, ali bilo je veoma loše u toj vezi - rekla je Pamela.

foto: Profimedia

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track