NJEN OTAC SE OPORAVIO OD TEŠKE BOLESTI, SVE VREME  JE BILA UZ NJEGA: Tanja Bošković je čuvenom reditelju uputila reči koje će vam odzvanjati u ušima!
Foto: Zorana Jevtić

SVE PROĐE

NJEN OTAC SE OPORAVIO OD TEŠKE BOLESTI, SVE VREME JE BILA UZ NJEGA: Tanja Bošković je čuvenom reditelju uputila reči koje će vam odzvanjati u ušima!

Pop kultura -

Tanja Bošković jedna je od omiljenih srpskih glumica, a ima preko 40 godina dugu plodnu pozorišnu i filmsku karijeru.

Iako je u penziji i dalje poseduje stvaralački žar i ne zaustavlja se kada je karijera u pitanju, već puni pozorišne sale u celom regionu.

Često mislimo kako se velike zvezde ne late krape i četke, međutim kod naše poznate glumice to nije tako:

foto: Dragana Udovičić

"Volim kućne poslove i volela bih da se sad neki stan renovira pa da imam posla. Volim da čistim, kao i građevinu, skoro svaki fizički rad odgovara mi. Često odem kod sestre pa nas dve zajedno čistimo, mi smo one domaćice koje okreću veš-mašinu da joj operu pod pa da bude sto posto čista. Jednom prilikom, profesor glume mi je rekao: "Ja sam mislio da ste vi večita sobarica." Dobra sam i kuvarica i uživam u tome", rekla je glumica.

Roditelji su joj u dubokoj starosti, a otac joj se uspešno oporavlja od bolesti koju su nedavno zajedničkim naporima prebrodili:

"Tata ima 88 godina, a mama 86 i osećaju se dobro. Tata je bio bolestan, a sad se oporavlja. Sve su to bile velike muke, ipak prebrodi se, sve bude i prođe. On nekada opsuje starost, a ja mu na to kažem: "Nemoj, tata, odoše ljudi koji starost nisu doživeli, kao brojne moje kolege. Onda kukamo svi za njima, ali vratiti ih ne možemo", iskrena je glumica Tanja Bošković.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Dnevni avaz, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track