UŠLA U HALJINU IZ 1962. GODINE: Slavna glumica u 86. godini zasenila sve na dodeli Oskara!
Foto: profimedia

stajling o kome se priča

UŠLA U HALJINU IZ 1962. GODINE: Slavna glumica u 86. godini zasenila sve na dodeli Oskara!

Pop kultura -

Portorikanska glumica i pevačica Rita Moreno (86) pojavila se na 90. ceremoniji dodela Oskara u haljini koju je, verovali ili ne, nosila još davne 1962. godine.

Naime, Rita je u istoj haljini bila pre 56 godina na sceni "Kodak teatra" kada je dobila Oskara za najbolju sporednu glumicu.

Ona je odlučila da se i sada pojavi u istom stajlingu, a izgledala je glamuroznija nego ikad.

Haljina je izrađena na Filipinima i to je sve što je glumica otkrila o njoj. Jedina promena na njoj u odnosu na davnu godinu kada je blistala u ostvarenju "Vest sajd Stori" je gornji deo koji je sinoć otkrio puno više kože nego ranije.

foto: profimedia

Haljinu je ovoga puta upotpunila sa mnogo više detalja. Velike zlatne cvetove na haljini iskombinovala je s minđušama u obliku cveća i raskošnom zlatnom ogrlicom i svemu je dodala i crnu traku za kosu i duge crne rukavice koje su kombinaciji osigurale dozu drame i glamura.

Inače haljina je izrađena od tradicionalnog materijala od koga se pravi japanski kimono.

"Ova haljina je sve vreme visila u mom ormanu. Mislila sam daje uništena, ali sam se baš iznenadila kada sam je ugledala u nepromenjenom izdanju. Odmah sam poželela da je obučem. Samo sam se malo poigrala sa detaljima", rekla je Moreno za CNN.

foto: profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TELEVIZIJI: Ovako su se na dodeli Oskara provodili Stefan Kapičić i njegova supruga Ivana Horvat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track