PILEROVI SPREMNI ZA PRVI SOLISTIČKI KONCERT: Nastupamo s rok bendom na Kolarcu
Foto: Dragana Udovičić

VREDNI

PILEROVI SPREMNI ZA PRVI SOLISTIČKI KONCERT: Nastupamo s rok bendom na Kolarcu

Pop kultura -

Darko i ja vežbamo svaki dan po 10 sati. Kostimi Vladanke Celić su gotovi i veoma su atraktivni, dominira zlatna boja, kaže Danijel

Pilerovi, pobednici prvog serijala „Ja imam talenat“, gde su se našli nakon što su, zajedno sa sestrom Sandrom, svirali prolaznicima u Knez Mihailovoj, a danas profesori muzike koji žive u Beču i prošlogodišnji svetski prvaci na takmičenju u Parizu, održaće svoj prvi solistički koncert u nedelju, 11. marta, u Kolarčevoj zadužbini.

- Pripreme teku po planu. Imali smo probe sa jednim rok bendom koji će svirati s nama na koncertu, zatim su usledile probe sa ostatkom orkestra. Darko i ja vežbamo veoma naporno svaki dan po 10 sati. Kostimi Vladanke Celić su gotovi za koncert, bili smo da ih probamo i veoma su atraktivni, dominira zlatna boja - kaže Danijel i dodaje:

- Što se više bliži 11. mart brat i ja smo sve napetiji i nervozniji jer želimo da se pokažemo u najboljem izdanju. Damama za 8. mart najviše želimo ljubavi, zdravlja, sreće i radosti, a sve koje nisu zaljubljene da se zaljube i da budu voljene. Treba stati na put nasilju nad ženama i razviti kolektivnu svest o tome.

Prošle godine Pilerovi su učestvovali na takmičenju „67. trofej sveta“ u One le Šatou u Francuskoj, jednom od najvećih svetskih muzičkih nadmetanja, koje okuplja više od stotinu takmičara iz celog sveta. Braća Piler bili su pobednici u kategoriji kamerne i vorld muzike, a Danijel je nastupao svirajući harmoniku u kategoriji „senior klasik“ i plasirao se među prvih deset.

Kurir / M. C.

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track