ANĐELINA DŽOLI OTKRILA: Moja ćerka Šajlo ima crnogorski šmek! Voli da se oblači kao dečak!
Foto: profimedia

privukla pažnju

ANĐELINA DŽOLI OTKRILA: Moja ćerka Šajlo ima crnogorski šmek! Voli da se oblači kao dečak!

Pop kultura -

Holivudska glumica Anđelina Džoli (42) nedavno je na dodelu Eni nagrada došla u pratnji kćerki Zahare (13) i Šajlo (11).

Iako je Džolijeva ceremoniji prisustvovala zbog svog animiranog filma "Bridviner", pažnju javnosti najviše je privukla njena mlađa kćerka Šajlo.

Šajlo je, zahvaljujući kratkoj frizuri dovedenoj do savršenstva, crnim sakoom i pantalonama, kao najstarije biološko dete glumice i Breda Pita ponovo pokrenula glasine o njenom polnom identitetu.

foto: profimedia

Džolijeva je Veniti feru 2012. godine rekla da Šajlo ima "crnogorski šmek" i preferira da nosi odeću za dečake, kao i da ona i Pit nemaju problema sa tim.

" Šajlo, čini nam se, ima neki crnogorski šmek, oblači se kao tamošnji ljudi. Voli trenerke, sakoe, tako da obično nosi sako u kombinaciji sa pantalonama ili trenerkom. Voli da se oblači kao dečak i želi da bude dečak, pa smo zato morali da joj skratimo kosu. Voli da nosi sve muško", rekla je tad glumica.

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Pit je 2008. godine rekao voditeljki Opri Vinfri da Šajlo želi da je zovu Džon.

" Želi da je oslovljavamo tako. Džon ili Piter, tako da je nešto vezano za Petra Pana. Zato moramo da je zovemo Džon. Ako je pitam – Džone, želiš li sok od narandže, ona će odmah odgovoriti. To su neke stvari koje su verovatno simpatične roditeljima, ali ne i drugim ljudima", rekao je Pit tada.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track