(VIDEO) NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Mija Aleksić je ispao džentlmen i tako je nastala SCENA koja je ispala iz filma
Foto: Printscreen

NIJE BIO TAKAV DOGOVOR

(VIDEO) NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Mija Aleksić je ispao džentlmen i tako je nastala SCENA koja je ispala iz filma

Pop kultura -

Osim plejade neverovatnih glumaca koji su nosili naslovne uloge u filmu "Maratonci trče počasni krug", ništa manje značajne nisu ni sporedne role. Jedna od najupečatljivijih takvih uloga - onu sluškinje Olje, bila je poverena glumici Melita Bihali, a ona je godinama kasnije otkrila i jednu tajnu sa snimanja.

Postoji scena iz ovog filma koja je snimljena, ali nikada nije emitovana!

U njoj se više objašnjava sam lik sluškinje Olje i njene uloge u domu Topalovića kao "osobe za sve" - čak i za seks!

Scena je išla ovako - Aksentije Topalović (Mija Aleksić) i služavka Olja (Melita Bihali) u krevetu su i na vratima se pojavljuje Laki (Bata Stojković) i vikne: "Tata, šta to radiš, večeras je moj red!".

"Snimatelj Boža Nikolić insistirao je da Mija povuče sa nas čaršaf i da ja ostanem gola. Nisam pristala na to, jer se nismo tako dogovorili pre snimanja. Pobegla sam ogrnuta čaršafom u ćošak. Scena je bila veoma simpatična uz Batino pitanje koje je usledilo: "Tata, mogu li bar da gledam?"", ispričala je Melita godinama kasnije.

"Onda je Mija Aleksić stao u moju zaštitu rekavši da me ostavi na miru, jer nije bio takav dogovor", dodala je Melita, objašnjavajući da je cela scena do kraja snimanja ispala iz filma verovatno zato što je bila "prizemnija" od ostalih.

Kurir.rs/kafenisanje.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Maratonci trče počasni krug: Da znate da je ukusan Pantelija...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja