(FOTO) NOVA LJUBAV ILI AFERA:  Slavna lepotica uhvaćena sa 16 godina mlađim muzičarem!
Foto: profimedia

uslikani na zabavi

(FOTO) NOVA LJUBAV ILI AFERA: Slavna lepotica uhvaćena sa 16 godina mlađim muzičarem!

Pop kultura -

Nemačka manekenka Hajdi Klum (44) godinama ne uspeva da pronađe partnera.

Ali, sada je ova lepotica uslikana sa mlažim muzičarem Tomom Kaulicem, pa su počele spekulacije da je ipak pronašla svoju sreću.

Naime, Hajdi je sinoć uhvaćena u noćnom provodu na zabavi dizajnerke luksuznog nakita Loren Švarc, a žurku je napustila ruku pod ruku sa dvadesetosmogodišnjim članom benda "Tokio Hotel".

Tom je još 2016. godine potpisao papire za razvod sa suprugom Rijom Somerfeld s kojom je u bračnoj zajednici bio svega godinu dana, a od tada je nekoliko puta istakao da je slobodan, baš kao što je to trenutno i Hajdi.

#TomKaulitz with Heidi Klum @ Delilah in West Hollywood (14.03.2018)

A post shared by BILLY Germany Official ?? (@billygermanyofficial) on

Vredna Nemica uspela je da postane super model u surovom svetu manekenstva i modelinga, ali u privatnom životu nikako joj ne cvetaju ruže.

Ona ne mari mnogo za pisanje i mišljenje, a sve je počelo s njenim prvim suprugom, stilistom Rikom Pipinom.

Udala se davne 1997. godine, a razvela 2002. godine. Onda je nastavila sa Flaviom Briatoreom. 2003. godine ostala je u drugom stanju, a Flavio ju je ostavio dok je još bila trudna s Leni oko koje se ovaj bogati zavodnik nikada nije previše brinuo.

foto: profimedia

Ovaj ljubavni brodolom je nije slomio, jer ubrzo uplovila u romansu sa pevačem Silom. Venčali su se 2005. godine u Meksiku, a on je priznao Leni kao svoju, a i manekenka čak i danas insistira na tome da je on otac njenog prvog deteta

I brak sa Silom, koji je bio često na meti kritika kao spoj "lepotice i zveri" nije opstao. Došli su do tačke nepomirljivih razlika i razveli su se 2012. godine.

U braku su dobili troje dece, a Hajdi je nastavila da luta.

Usledila je veza sa trgovcem Vitom Šnabelom (30).

Iako je Vito jednom prilikom uhvaćen kako ljubi nepoznatu brinetu, pričalo se i da ga je Hajdi ostavila zbog prenatrpanog rasporeda. Između Sila i Vite ona je imala i odnos koji je defiinisala kao "veoma komplikovan" sa njenim telohraniteljem Martinom Kristenom.

Šuškalo se i da je u drugom stanju, ali je afera posle dve godine okonačana bez trzavica i skandala.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja