(FOTO) ZBOG NJE JE PUKAO BRAK DŽENIFER ANISTON: Ova umetnica je zavela Džastina Terua!
Foto: profimedia

sludela ga

(FOTO) ZBOG NJE JE PUKAO BRAK DŽENIFER ANISTON: Ova umetnica je zavela Džastina Terua!

Pop kultura -

Dženifer Aniston (49) iDžastin Teru (46) su končali svoj brak. Ali, svetski mediji raspredaju kako je mlada umetnica Petra Kolins (25), navodno, potpuno sludela Terua i da je ona razlog kraha ovog braka.

Džastin nije patio previše za Dženifer, to je svima jasno. Tek što su objavili da se razvode, glumca već povezuju s Petrom.

"Bili su nekoliko puta na prijatnim izlascima, idu uglavnom u restorane i druže se. A Džastin je opsednut s njom iako tvrdi da su samo prijatelji. Upoznali su se u Njujorku, tamo on ima mnogo prijatelja i zapravo je sve to bio i povod njegovog rastanka od Dženifer", kaže neimenovani izvor za magazin "Star".

foto: profimedia

Da ima i dima i vatre u ovom slučaju potvrđuje i slika koju je Teru objavio dok još nije bilo naznaka rastanka od holivudske glumice.

Zanimljivo je i da je Petra prijateljica Selene Gomez kojoj je režirala spot prošle godine. A pošto je Selena prijateljica i sa Dženifer, i to mnogo duže odlučila je "otprati" Petru. Tako se javno i jasno stavila na glumičinu stranu, a novopečeni par za sada se ni po jednom pitanju ne oglašava.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track