NEVEROVATNO: 47% POPUSTA ZA LETO 2015.

NEVEROVATNO: 47% POPUSTA ZA LETO 2015.

Pop kultura -
Ponuda hotelskog smeštaja je raznolika i u ponudi imamo hotele na oblama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji

Turistička agencija Travelland se potrudila da i doček pravoslavne nove godine provedete srećni uz neverovatne popuste do čak 47% za letnje aranžmane. Interesovanje je veliko jer svi vole letnje uživanje,tako da agencija Travelland obezbeđuje velike popuste i za rezervacije izvršene u toku Januara.Ponuda hotelskog smeštaja je, kao što znate, raznolika i u ponudi imamo hotele na oblama Halkidikia, Jonskog mora, Tasosu, Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi, Solunskoj i Olimpijskoj regiji. Posebno bismo izdvojili brojne hotele na Halkidikiu. U okviru ekskluzivne ponude samo u agenciji Travelland i ovog leta će naši putnici uživati u hotelu Pelli 3* u Pefkohoriu uz popust do 47% za rezervacije do kraja januara. Takođe, želimo da izdvojimo i Atrium Hotel 3* Pefkohori koji će goste agencije Travelland dočekati uz popust do 27% ali će takođe ugostiti i DVOJE DECE GRATIS u standardnoj sobi. Ponuda važi samo do 20.01.2015. Iskoristite ovu priliku i priuštite sebi rajski odmor uz cenu već od 50eur dnevno za četovorčlanu porodicu. Neverovatne popuste nude i hoteli Possidi Paradise Resort 4* Possidi koji možete rezervisati uz popust do 37%, Athos Palace Hotel 4* Kalitea za svoje goste odobrava popust do 34%, a hoteli Pallini Beach Hotel 4* Kalitea i , Alexander The Great Hotel 4* Kriopigi dočekuju goste uz popust do 32%. Ne treba posebno naglašavati, da je hit i ovoga leta Porto Carras Resort a posebno Meliton Thalasso and Spa – Porto Carras 5* uz popust do 32%. U popularnom hotelu Elea Village 3* Nikiti gosti mogu izvršiti rezervaciju uz popust od 27% do kraja januara, ali svakako ne bi trebalo propustiti i iskoristiti isti popust do 27% za boravak u prelepom hotelu Athena Pallas Village Hotel 5* gde popust važi do 15.01.2015. Isti popust gosti mogu iskoristiti i za rezervacije i boravak u hotelima Chrousso village 3* Paliouri , Sonia Village 3* Gerakini i Grand Otel 4* Hanioti. Hoteli na Halkidikiu se svakako utrkuju ko će dočekati više gostiju. Imaju predivan smeštaj i još bolju ponudu. U tom smislu hotel Portes Beach Hotel Potidea 4* nudi popust do 24%, dok hoteli Lagomandra Beach Hotel 4* i Al Mare Hotel 3* Polihrono nude popust do 22%. Ništa manje omiljen hotel Naias Hotel 3* Hanioti, uz svoju gostoljubivost, gostima omogućava boravak uz 17% popusta.

Jedinstvenu ponudu hotelskog smeštaja u Olimpskoj regiji mogu iskoristiti i velike porodice u hotelu Cronwell Platamon Resort 5* koji osim popusta nudi GRATIS ZA DVOJE DECE DO 16 GODINA. Izdvojili bismo hotel Olimpian Bay Hotel 4*Leptokaria, koji predstavlja jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji podno Olimpa. Ovaj prelepi hotel dočekuje goste uz popust do 27% za rezervacije do 15.01.2015. i takođe nudi, isključivo gostima agencije Travelland, GRATIS SMEŠTAJ ZA DVOJE DECE do 12 godina.Osim hotela olimpske regije, hoteli na Tasosu takođe imaju ponudu DVOJE DECE GRATIS. Naročito popularan je Alexandra Beach Spa Resort 4* Tasos-Potos. Jedan od omiljenih hotela na Tasosu je svakako Ilio Mare Beach Hotel 5* koji nudi uživanje gostima uz popust do 27%.Aleksandropolis se nalazi na samo 300km od Soluna na severnoj strani Egejskog mora u pokrajini Trakija. Prelepu obalu krase još lepši hoteli koji iz godine u godinu postaju sve popularniji i među našim putnicima. Dobrodošlicu Vam nudi hotel sa izvrsnom uslugom i ambijentom Grecotel Astir Egnatia Hotel 5* Alexandropolis uz takođe nezanemarljiv popust.Požurite i rezervišite. Pojedini popusti će važiti samo do 15.01.2015. Iskoristite najviše. Budite prvi.U ponudi turističke agencije Travelland su i aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama. U ponudi su evropske destinacije kao što su Rim, Istanbul, Lisabon, Pariz i mnoge druge.Svoj zimski odmor provedite uz skijanje u mestima Borovec i Bansko. Pored Bugarske tu su i malo bliža skijališta Zlatibor, Kopaonik ili Stara planina.Dođite do naših prostorija u Dobračinoj 43 u Beogradu, a posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Odaberite svoju destinaciju i iskoristite najviše popuste jer ima još malo vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track