Adrijana Lima: Ponovo sam deo porodice Jarić
Foto: Profimedia

Slavna manekenka i bivši košarkaš nikad srećniji

Adrijana Lima: Ponovo sam deo porodice Jarić

Pop kultura -
Adrijana više ne krije da se pomirila s bivšim mužem Markom. Opet je bliska i s njegovom sestrom Tamarom, s kojom je bila na premijeri filma u Njujorku

Adrijana Lima (35) srećna je što je ponovo deo porodice Marka Jarića (38), od kojeg se razvela prošlog leta i s kojim se, po svemu sudeći, nedavno pomirila!Brazilska manekenka je to potvrdila i fotografijom s Tamarom Jarić, rođenom sestrom proslavljenog košarkaša, koju je objavila na Instagramu.- Na premijeri s porodicom - napisala je Lima pored slike na kojoj pozira sa zaovom u bioskopu u Njujorku, gde je gledala film „Zulender 2“.Time je potvrdila priču da se pomirila s bivšim mužem i da je u familiji Lima-Jarić sve u najboljem redu. I Tamara je nakon premijere zahvalila svojoj snajki.Divno veče u bioskopu- Prelepo sam se provela na premijeri filma s Adrijanom. Hvala ti na divnoj večeri - napisala je Markova sestra.Mnogi virtuelni prijatelji oduševljeno su komentarisali njihovu sliku, a među njima je i glumica Ivana Mihić. Tim povodom pozvali smo glumicu.- Videla sam da je Tamara lepa i srećna što je u tom okruženju, pa sam zato ostavila komentar - poručila je Ivana.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Markom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, pa smo pozvali njegovog oca Srećka.- Znate da odavno ne komentarišem privatan život svog sina. Ne znam šta se dešava i gde su se njih dve fotografisale. Hvala vam na pozivu, ali ne bih ništa pričao na tu temu - trudio se Jarić senior da ostane tajnovit.

Na premijeri s porodicom, napisala je Adrijana pored slike sa zaovom Tamarom
Na premijeri s porodicom, napisala je Adrijana pored slike sa zaovom Tamarom

Ostavili partnere

Podsetimo, Adrijana i Marko su bili šest godina u braku i imaju ćerke Valentinu (6) i Sijenu (4). Nakon razlaza su često viđeni zajedno na nekim događajima, ali su to pravdali željom da njihove ćerkice odrastaju okružene pažnjom roditelja. Kraj ljubavi proslavljeni sportista i manekenka su morali da overe i na društvenim mrežama, gde su prestali da prate jedno drugo.Ona je ubrzo našla dečka, MMA borca Big Džoa, a on devojku, manekenku Dušicu Savić. Jarić i Lima su nedavno gotovo istovremeno raskinuli sa svojim prethodnim partnerima i ponovo se zapratili na društvenim mrežama, ali i u životu!

Ljubav cvetaADRIJANA: MARKO, ZGODAN SI!Stari-novi par se sam razotkrio zahvaljujući društvenim mrežama. Kad je Jarić okačio svoju fotografiju iz San Franciska na Instagram, brazilska lepotica je prokomentarisala „zgodan“ i tako potvrdila glasine koje već dugo kruže - da su ponovo zajedno. Takođe, Lima je okačila snimak sa ćerkicom u teretani, na šta je proslavljeni srpski košarkaš odgovorio fotografijom na kojoj se on vidi kako sedi u bioskopu i gleda njen snimak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track