ADVOKATICA PRVE DAME AMERIKE ZA KURIR STARS: Dokazaću da Melanija nije laka ženska!
Foto: Profimedia I Kurir

Ekskluziva

ADVOKATICA PRVE DAME AMERIKE ZA KURIR STARS: Dokazaću da Melanija nije laka ženska!

Pop kultura -

Melanija Tramp želi da dokaže da je čista kao suza i da nema burnu prošlost kako je to jednom slovenačkom listu plasirao novinar Tomaž Mihelić, pa je angažovala čuvenu advokaticu Natašu Pirc Musar, kod koje je Kurir bio u poseti!

Nataša je ekipu Kurir Starsa ugostila prošle nedelje u svojoj kancelariji i detaljno nam objasnila šta je to supruga američkog predsednika Donalda Trampa od nje tražila kad ju je letos angažovala.

- Želela je samo da se dokaže istina. Moja klijentkinja jeste bila manekenka, ali nikad nije radila kao poslovna pratnja. U članku potpisanom inicijalima S. S, objavljenom u niskotiražnom slovenačkom listu, koji je letos zbog američke predizborne kampanje naišao na odjek i u stranim medijima, napisano je da je Melanija Tramp, rođena Knavs, tokom manekenske karijere u jednoj modnoj agenciji radila i kao eskort-dama. To je apsolutno netačno i ja ću to i da dokažem - tvrdi Pirc Musarova.

Ona kaže da su se u međuvremenu brojni američki mediji izvinili gospođi Tramp zbog pogrešnih navoda, a od slovenačkih još nijedan.- Izmišljali su sve i svašta. Čak i to da je njen otac Viktor bio u zatvoru. Mediji su bili svesni da za iznesene netačne tvrdnje mogu da odgovaraju i plate visoke odštete i opet su se drznuli da objave netačne informacije - kaže ona i tvrdi da je njena klijentkinja apsolutno čista i sto posto u pravu.

- Ja biram koga ću da zastupam. Odlično sam upoznata s Melanijinim životom i radom. Njoj je načinjena nepopravljiva šteta. Kada biste je upoznali, odmah bi vam bilo jasno da je reč o jednoj dami i vrlo inteligentnoj ženi - zaključuje Nataša.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track