AMERIKANCI SNIMALI FILM U SRBIJI: Svemirski brod u Krnjači
Foto: Profimedia

Otkrivamo

AMERIKANCI SNIMALI FILM U SRBIJI: Svemirski brod u Krnjači

Pop kultura -

Zvezda serijala „Nepobedivi“ Skot Adkins snimao proteklih nedelja ostvarenje „Incoming“ u Beogradu, u filmskom studiju koji je preuređen u kosmičku bazu

Pre desetak dana u Beogradu pala je poslednja klapa američkog filma „Incoming“, u kojem glavnu ulogu tumači Skot Adkins, zvezda akcionih filmova i čuveni Juri Bojka iz serijala „Nepobedivi“.

Priprema za snimanje... Osoblje priprema scenu
Priprema za snimanje... Osoblje priprema scenu

Za potrebe snimanja debitantskog ostvarenja reditelja Erika Saragose, za koji je scenario napisao Horhe Saralegi, a po priči Rika Benatara i Najdžela Tomasa, sagrađen je svemirski brod u filmskog studiju u Krnjači.- Film je rađen u tajnosti. Nikom od aktera niti članova ekipe nije bilo dozvoljeno da priča za medije niti da objavljuje fotografije sa snimanja. Adkins je objavio samo video-snimak s treninga iz jedne teretane u Beogradu. Mnogo mu se dopao noćni život u Srbiji - priča sagovornik Kurira.

Realno... Komandni most na brodu
Realno... Komandni most na brodu

Producent filma je i Miloš Đukelić iz „Red prodakšensa“, čija kuća je objavila kako izgleda unutrašnjost broda. Svetski mediji preneli samo da je počelo snimanje i da je reč o uzbudljivom naučnofantastičnom filmu. Priča je ukorenjena u stvarnost današnjice. Sinopsis otkriva sledeće: Međunarodna svemirska stanica je pretvorena u zatvor iz koga niko ne može da pobegne. Ali, kada utamničeni teroristi zauzmu stanicu i pretvore je u projektil usmeren ka Moskvi, samo jedan pilot šatla i doktor početnik mogu da ih zaustave. Njihov zadatak otežava odbegli CIA agent (Adkins), koji ima sopstvene planove za stanicu i teroriste u njoj.

Adkins je najpoznatiji po pomenutom serijalu „Nepobedivi“ i ulozi Bojke, baš kao i čitavom nizu niskobudžetnih akcija u kojima je tumačio glavne uloge, poput „Turnira“ i „Nindže“. Zapažene epizodne uloge je ostvario u visokobudžetnim blokbasterima „Plaćenici 2“, „00:30 - Tajna operacija“, „Zločinački um“, „Doktor Strejndž“... U filmu pored Adkinsa glume i srpski glumci Milorad Kapor i Vladan Dujović.

Milan Jovanović StrongmenSKOT ME UBIJA OD BATINAEpizodnu ulogu u filmu „Incoming“ dobio je i Milan Jovanović, poznatiji kao Strongmen. U scenama borbi direktan partner mu je bio Adkins.- U novom naučnofantastičnom filmu me Skot ubija bukvalno tri dana. Tejzer, palica... I umirem tek u utorak uveče. Najebao sam od bacanja po raznim dušecima - napisao je na svom Fejsbuku Jovanović, koji izgleda jedni nije čitao ugovor.

Ljubomir Radanov

Foto: Red Production

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track