ANĐELINA VODI DECU NA TERAPIJU: Mališani proživaljavaju traume, 2 nedelje nisu izašli iz kuće
Foto: Prodimedia

Razvod

ANĐELINA VODI DECU NA TERAPIJU: Mališani proživaljavaju traume, 2 nedelje nisu izašli iz kuće

Pop kultura -

Anđelina Džoli krenula je sa svojih šestoro dece, koje ima sa Bredom Pitom, na terapije kod psihologa kako bi što lakše podneli razvod roditelja.

Razvod glumačkog para uzdrmao je ceo svet, zbog čega najviše ispaštaju deca. Medoks (15), Paks (12), Zahara (11), Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen krenuli su na terapiju sa majkom, ali najmlađi ne shvataju šta se dešava."Anđelina se za sada dobro drži, ali je cela situacija veoma stresna i traumatična za nju i decu" rekao je izvor blizak Džolijevoj.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica se sa decom preselila u iznajmljenu kuću u Malibuu, a je Bred ostao u porodičnom domu u Los Anđelesu. Glumca u vili stalno obilazi policija jer je glumac pod istragom FBI zbog sumnje da je zlostavljao decu. U poslednje dve nedelje kontakt sa decom imaju samo Anđelina, njen rođeni brat Džejms i nekolicina ljudi.

Deca čak nijednom nisu izašli iz kuće a vreme provode gledajući filmove i igrajući se pored bazena, u dvorištu vile.

"Danima ne izlaze iz kuće, teško podnose sve ovo. Navikli su da su uvek u pokretu pa im boravak u kući pada još teže. Najmlađi klinci i dalje ne mogu da shvate šta se desilo sa mamom i tatom", dodao je isti izvor.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(People)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track