ANTISTRES TERAPIJA SLAVNIH: Evo kojim HOBIJIMA se bave holivudske zvezde i ko sve PLETE šalove i kap
Foto: Profimedia

Hobi

ANTISTRES TERAPIJA SLAVNIH: Evo kojim HOBIJIMA se bave holivudske zvezde i ko sve PLETE šalove i kap

Pop kultura -

Da je čoveku potrebno slobodno vreme za normalno i zdravo funkcioniranje, svesni su i slavni. Kojim se hobijima bave, koji im nerijetko služe kao antistres terapija.

Kvalitetno i pametno ispuniti slobodno vrijeme mnogima nije jednostavno. Pogledajte kojim se hobijima bave poznati.

Meril Strip i pletenjePopularna i nagrađivana glumica otkriva kako uz pletenje najlakše može da razmišlja o svome životu. Svaki slobodan trenutak u svome prebukiranome rasporedu koristi upravo za ovaj hobi. Osim nje, pletenjem se bave i Džulija Roberts i Rajan Gozling.

Foto AP
Foto AP

Kejt Midlton i bojanjeDa je hromoterapija i te kako dobra za psihofizičko zdravlje čoveka, svjesna je i britanska miljenica. Naime, bojanje smatra savršenom alternativom meditiranju, a navodi kako je to izvrstan način izbacivanja stresa.

Foto AP
Foto AP

Anđelina Džoli i kolekcionizamNaime, mnogi možda nisu znali, ali Anđelina je strastvena kolekcionarka oružja. Obožava adrenalin i opasne situacije i rekla je da je nešto neobjašnjivo vuče ka oružju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Džordž Buš i slikanjeJednako kao i bojanje, i slikanje može imati i te kako terapeutski učinak. Bivši američki predsednik je čak i za vreme mandata pohađao neke kurseve slikanja.

Foto AP
Foto AP

Bil Gejts i kartanjeJedan od najbogatijih ljudi na svijetu poprilično je tradicionalan kada su hobiji u pitanju. Najdraže mu je provoditi vrijeme sa svojom djecom, a ako u to uklopi i ovu svima dragu igru, smatra kako nema boljega odmora i za dušu i za tijelo.

Foto AP
Foto AP

Buisness Inseder

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track