BIVŠA ČLANICA PUSIKET DOLSA OTKRILA MRAČNU TAJNU BENDA: Hteli su da od nas naprave ANOREKSIČNE lutke
Foto: Printscreen

Pod stalnom torturom

BIVŠA ČLANICA PUSIKET DOLSA OTKRILA MRAČNU TAJNU BENDA: Hteli su da od nas naprave ANOREKSIČNE lutke

Pop kultura -

Kimberli Vajt, bivša članica planetrano popularne grupe "Pusiket dols", ispričala je o torturi kroz koju je godinam prolazila dok je bila u popularnom bendu.

"I danas se osećam kao da sam bila deo pravog vojnog kampa, a ne ženskog benda. Konstantno smo bile pod pritiskom, ne samo zbog fanova, već su nas i menadžeri stalno pritiskali da budemo još bolje. Terali su nas da budemo savršene, morale smo da stalno vežbamo i da pazimo šta jedemo. Od nas su hteli da naprave anoreksične robote", rekala je Kimberli.

Bend "Pusiket dols" je bio projekat iza kog je stajala ogromna mašinerija. Muzika je tu bila najmanje bitna, a mi smo bile pod konstantnom torturom" rekla je Vajtova.

Međutim, uprkos svemu Kimberli je uspela da se odupre pritiscima.

"Da sam slušala druge, danas ne bih ličila na sebe. Imala bih novi nos, veće grudi i veću zadnjicu. Srećom, nisam dozvolila industriji zabave da me pretvori u lutku", rekla je pevačica.

Inače, Kimberli Vajt je bila članica grupe sedam godina, a nakon što su se devojke razišle Vajtova se udala za britanskog manekena Maksa Rodžersa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track