BIVŠA DEVOJKA BANETA TRIFUNOVIĆA: Otac me se odrekao!
Foto: Damir Dervišagić

Priznala

BIVŠA DEVOJKA BANETA TRIFUNOVIĆA: Otac me se odrekao!

Pop kultura -

Aida Jokanović, koju je domaća javnost upoznala dok je bila u vezi s poznatim glumcem, otkrila da prolazi kroz porodičnu dramu zbog tate

Poznata novinarka i voditeljka Aida Jokanović, koja je u javnosti poznata po devojačkom prezimenu Alilović, već nekoliko meseci prolazi kroz težak period zbog porodičnih problema.Emotivni rolerkosterBivša devojka glumca Branislava Trifunovića, koja se prošle godine udala za snoubordera Nedeljka Jokanovića i s kojim je dobila ćerku Rimu, oglasila se na društvenim mrežama i podelila ono što je muči.- Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti... I zato, draga Rima, (ćerka, prim. aut.), hvala ti za šest meseci radosti - napisala je Aida na Fejsbuku.

U aprilu 2016. se udala za Neđu... Aida sa suprugom Nedeljkom Jokanovićem
U aprilu 2016. se udala za Neđu... Aida sa suprugom Nedeljkom Jokanovićem

Nema komentar

Nakon što je voditeljka objavila ovaj post, odmah smo pozvali Aidu, koja je mirnim tonom rekla sledeće:- Trenutno se nalazim na planini sa svojom ćerkom. Molim vas da razumete da to što sam stavila na društvene mreže ne bih dalje komentarisala.Ni njeni prijatelji nisu bili raspoloženi da komentarišu porodičnu situaciju kroz koju voditeljka trenutno prolazi. Nisu želeli da nam odgovore na pitanje da li do sukoba Aide Jokanović, nekada Alilović, i njenog oca došlo zbog njene udaje za Neđu Jokanovića i definitivnog preseljenja iz Sarajeva u Beograd. Aida i Neđo venčali su se u aprilu 2016. na Kopaoniku. Ona je već tada bila u petom mesecu trudnoće. Svadbi je, pored prijatelja i pojedinih članova njene porodice i rodbine, prisustvovao i političar Čedomir Jovanović.Aida se zbog posla i ljubavi još 2008. godine preselila iz Sarajeva u Beograd.

Da li je on razlog sukoba?MUŽ BIO U BRAKU, IMA DVOJE DECEO Aidinom suprugu Nedeljku Jokanoviću malo se zna, osim da je snouborder. Rođen je u Kragujevcu, živi u Beogradu, a sa Aidom je u braku od 2. aprila 2016.

LJiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track