BIVŠE ŽENE I ĆERKA BRANE DŽONIJA: On je divan i osećajan, sve optužbe su netačne!
Foto: Tviter

Skandal koji trese Holivud

BIVŠE ŽENE I ĆERKA BRANE DŽONIJA: On je divan i osećajan, sve optužbe su netačne!

Pop kultura -

Vest da je Džoni Dep pretukao suprugu Amber Herd, šokirala je čitav svet. U šoku su i bivše ljubavi holivudskog glumca koje tvrde da on nikada ne bi udario nijednu ženu kao i da Amber laže.

Pevačica i glumica Vanesa Paradis sa kojom je Džoni bio u vezi 14 godina, šokirana je činjenicom da je Džoni pretukao Amber Herd. Ona tvrdi da Dep nikada nije bio nasilan kao i da ne veruje da je podigao ruku na svoju ženu.

"Džoni Dep je otac dvoje dece, osećajan je i pažljiv i verujem da su sve ove optužbe netačne. Tokom svih ovih godina koje sam provela sa Džonijem on nikada nije bio nasilan prema meni. Ovo što sada vidim ne liči mi na čoveka sa kojim sam živela 14 godina", prenosi portal TMZ.

Vanesa i Džoni bili su vanbračnoj zajednici, a raskinuli su 2012. godine kada se Dep zaljubio u Amber. Džoni i Vanesa imaju dvoje dece, 17-godišnju Lili Rouz i 14-godišnjeg Džeka.U Džonijevu odbranu je stala i prva supruga, šminkerka Lori En Alison, koja je bila u braku sa Džonijem od 1983. do 1985. godine koja tvrdi da glumca nikada ne bi povisio ton na ženu a kamoli je udario.

Lili Rouz, glumčeva ćerka takođe je odbranila svog oca. Ona je danas na Instagramu objavila sliku sa rečima podrške. Ona navodi da je njen tata divna osoba kao i da ne poznaje boljeg čoveka od njega.

"Bio je najbolji tata meni i mom bratu, i svako ko ga poznaje rećiće isto", piše u opisu fotke iz detinjstva koju je Lili objavila. Brojni pratioci pružli su pdoršku slavnom glumcu.

Podsetimo, Amber se na sudu pojavila sa modricom ispod oka za koju je tvrdila da joj je naneo Dep kad se pojavio pijan i drogiran u njihovom domu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track