Prikaži najnovije vesti
Dragan Marinković Maca, foto Damir Dervišagić
nastupa pred Beograđanima!

BLOKIRAO SARAJEVO: Macino "Sunce tuđeg neba" u petak u Narodnom pozorištu!

Pop kultura 525

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca sutra u 20.30 časova će sa svojom hit predstavom "Sunce tuđeg neba" nastupiti pred beogradskom publikom u Narodnom pozorištu.

Nakon nastupa u prepunim pozorištima u Podgorici, Mostaru, Sarajevu i drugim gradovima u regionu, očekuje se da će Marinković briljirati i na sceni Raša Plaović u Narodnom pozorištu.

Priča počinje devedesetih godina prošlog veka, gde protagonista ove priče na duhovit način, sa elementima crnog humora, saopštava svoju priču o “bekstvu” od ludila, rata i svih ostalih nemilih događaja kroz koji su prošli narodi s ovog prostora.

Junak ove priče je “višenacionalan i multikulturalan” i kao takav se našao u situaciji da luta svetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas. U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija, obrtaja i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do neuroze, besa i kivnosti. Konstantno upoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir