BOBI KRISTINA (22) IZGUBILA BITKU: Umrla ćerka Vitni Hjuston
Foto: Rojters

Otišla mami u zagrljaj

BOBI KRISTINA (22) IZGUBILA BITKU: Umrla ćerka Vitni Hjuston

Pop kultura -
Policija u Džordžiji saopštila je da će pokrenuti istragu o smrti devojke, jer nije poznato kako je završila u kadi sa modricama i izbijenim zubom, bez svesti

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, umrla je šest meseci nakon što je pod sumnjivim okolnostima pronađena u kadi bez svesti.

Nakon boravka u bolnici, gde je utvrđeno da skoro da i nema moždanih funkcija, Bobi je prebačena u ustanovu za palijativnu negu gde je provela šest meseci, a porodica je svakodnevno bdela uz nju.

Braunovi su saopštili da je Bobi Kristina "konačno našla mir u Božjem naručju".

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

Bogatstvo njene majke, koja je takođe pre tri godine preminula pošto se srušila u kupatilu, procenjeno je na 20 miliona dolara a Bobi Kristina je bila jedina naslednica.

Policija u Džordžiji saopštila je da će pokrenuti istragu o smrti devojke, jer nije poznato kako je završila u kadi sa modricama i izbijenim zubom, bez svesti. Rezultati toksikoloških testova nisu objavljeni u javnosti.

Nik Gordon i Bobi Kristina
Nik Gordon i Bobi Kristina

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre nešto više od godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track