BOGATIJA OD ADELE A NIKAD NIJE BILA NA TURNEJI:  Živi kao vuk samotnjak, dvorac deli samo sa mačkama
Foto: Printscreen

Krije svoj privatni život

BOGATIJA OD ADELE A NIKAD NIJE BILA NA TURNEJI: Živi kao vuk samotnjak, dvorac deli samo sa mačkama

Pop kultura -

Enji svetsku slavu osigurao je hit "Orinoco Flow" 1988. godine, ali pevačica, producentica i višestruka dobitnica Gremija, umesto glamurozna života pod reflektorima pozornice izabrala je potpunu anonimnost.

Irska 54-godišnja glazbenica ipak je napravila izuzetak i pojavila se na ovogodišnjoj dodeli Gremija u Los Anđelesu, a to je bio dovoljan razlog da se britanski mediji raspišu o njenom privatnom životu, koji, tvrde, skriva "kao zmija noge".

"Enja je oduvek bila tajanstvena. Jednostavno nije tip žene uz koju se možeš zabaviti i dobro nasmejati. Retko ko bi s njom otišao na pivo. Pravi je samotnjak - tako ju je nedavno opisala dugogodišnja prijateljica, a s njom se slaže i njen stric Noel Dugan.

"Pevačica živi u impresivnom dvorcu u južnom Dablinu iz kojega puca neverovatan pogled na Irsko more. Kupila ga je 1997. godine za 2,5 miliona funt, a jedino društvo u tom ogromnom zdanju su joj mačke.

Prvi komšija joj je Bono iz U2, ali Enia i njega retko viđa.

"Jednom mi je pokucao na vrata jer mu je bio potreban smeđ šećer", rekla je pevačica prošle godine.

Enja je u 37-godišnjoj karijeri objavila devet studijskih albuma, prodala 75 miliona ploča i zaradila oko 91 miliona funti, i ona je po tome najbogatija muzičarka, bogatija je i od Adel, iako nikada nije ni bila na pravoj turneji.

Kad su je pitali zašto se o njenom životu tako malo zna, odgovorila je: "To je moj izbor. Nema ništa loše u promociji onoga što radiš, ali čim osetim da se preteruje, povlačim se jer mi sve to postaje nekako lažno i kvarno".

Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track