BRAK JE ČISTA LUTRIJA, A MALO KO TU DOBIJA: Novo pitanje nove pozorišne predstave kabarea VREME ŽENA
Foto: Promo

BRAK JE ČISTA LUTRIJA, A MALO KO TU DOBIJA: Novo pitanje nove pozorišne predstave kabarea VREME ŽENA

Pop kultura -

Glumački par Jelica Kovačević i Miodrag Rakočević publiku vode na uzbudljivo putovanje kroz svaki segment emocije koja se zove ljubav, a u tome im pomaže i muzika koju je komponovao Andrej Ilić.

Producent i glavna glumica u Kabaru "VREME ŽENA" Jelica Kovačević najavljuje premijeru svog novog pozorišnog komada 8.12.2016. u KC Čukarici u 20h.

Ovo je saga o muškom i ženskom principu, svim ljubavnim i životnim nedaćama jednog bračnog para koji pokušava da se izbori posle 20 godina braka sa još jednom u nizu svakojakih muka, najnovijom nedaćom koja ih je snašla - kreditom.

Foto: Promo
Foto: Promo

Da li će ljubav i bračna zajednica kao takva opstati i da li će ON i ONA kako ih je pisac Zoran Božovic nazvao poistovetivši ih sa bilo kojim parom u Srbiji, ostaje da vidite.

Luda energija, blesave i šarmantne priče, borba ženskog i muškog principa, racija i emocija, muške i ženske ljubavi...

Akteri i njihov odnos nailaze na razne provokacije unutrašnjih, karakternih ali i onih koji dolaze spolja kao što su sumnja, strahovi, ljubomora, prevare, sulude ideje žena, insinuacije muškaraca...

Foto: Promo
Foto: Promo

"Da li me voli ili vara? Da li sa nekom drugom šara?" - jedan je od songova koji će vam dušu razgaliti, zasmejati i oplemeniti.

Glavne uloge u ovom kabareu "Vreme žena " su Miodrag Rakočević i Jelica Kovačević. Režiju potpisuje Ninoslav Šćepanović, čovek koji je svojevremeno režirao Ljubinka i Desanku u Ateljeu 212, a autorsku muziku po tekstu za songove radio je Andrej Ilić, dok je fotografije za predstavu radio Nemanja Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track