BRED PIT IDE NA POLIGRAF: Glumac dokazuje da nije varao Anđelinu Džoli!
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

BRED PIT IDE NA POLIGRAF: Glumac dokazuje da nije varao Anđelinu Džoli!

Pop kultura -

Bred Pit mesecima unazad dovođen je u vezu sa francuskom glumicom Marion Kotijar koja je još sada i trudna.

Spekuliše se da je glumac sa koleginicom varao Anđelinu koja je zbog toga pobesnela, a sada Bred želi da dokaže da nije varao suprugu. Pit se dobrovoljno ponudio da ode na poligraf i dokaže sve.

"Ona je veoma nesigurna žena, uprkos tome što je jedna od najlepših na svetu. Bila je ljubomorna na svaku žensku osobu koja se našla pored Breda i sve je morao da joj pravda" rekao je dobro obavešten izvor koji navodi da je Džolijeva odlepila kada saznla za aferu.

"Čim je čula da je Bred imao aferu sa koleginicom, potpuno je poludela i nastala je velika svađa ". Iako je Marion izjavila da nije imala ništa sa Bredom, glumac ipak želi da ode na poligraf.

Anđelina ne želi nikakav kontakt sa bivšim, a navodno je odbila poligraf i ne dozvoljava da joj se približi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bred nije video decu otkako je počeo haos oko razvoda kada je Anđelina predala zahtev na 10 strana, u kom, navodi da želi puno starateljstvo nad njihovo šestoro dece. Glumac se trudi da izgladi odnose radi dece i moli Anđelininog oca Džona Vojta da utiče na ćerku kako bi mogao da viđa decu.

"Bred se nada da će mu dobri odnosi sa Anđelininom porodicom pomoći da ponovo izgradi mostove sa suprugom. Zato je angažovao Džona da mu pomogne. To je vrlo nezgodno za sve, ali Bred ne gubi nadu".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track