BUNTOVNIK BARAN IZ SERIJE CRNA RUŽA: Ne opterećujem se svojim privatnim životom
Foto: Printskrin/Tviter

Mladi glumac o karijeri

BUNTOVNIK BARAN IZ SERIJE CRNA RUŽA: Ne opterećujem se svojim privatnim životom

Pop kultura -
Mert Izicioglu u popularnoj turskoj seriji koja se emituje "Crna ruža", glumi mladog buntovnika Barana. Mert je rođen 1993. godine i student je ekonomije na Istanbulskom univerzitetu.

Mert je do sada glumio u seriji "Izgubljeni grad" i filmu "Ljudi mog dede". Naglašava da je pronašao svoju profesiju i da će sigurnim koracima grabiti napred. Mert kaže kako je pre nego se počeo baviti glumom vodio prilično monoton život.

"Ujutro sam odlazio na predavanja, a uveče bih izlazio s društvom" opisuje svoj život mladi glumac ''Crne ruže''. Mert studira ekonomiju, no njegova prava ljubav ipak je gluma.

"Moram priznati da sam bio stidljiv i povučen. O glumi sam samo maštao. Mislim da je ipak mnogo uzbudljivije udahnuti život likovima iz scenarija. To uzbuđenje nikad neće splasnuti. Ne planiram se baviti ekonomijom. Gluma je ono čime sam se želeo bavi. Želim sigurnim koracima nastaviti u tome smeru", priča Mert.

Mladi glumac čije vreeme tek dolazi svoj ulazak u glumačke vode opisuje rečima: Otišao sam na snimanje serije u kojoj je glumila moja prijateljica i upoznao Džana Sipahiju. Puno mi je pomogao te me uputio na firmu "Cast 33" čija je vlasnica Sumru Onat. Odlazio sam na razna probna snimanja i jednog dana upoznao Umita Sirka. Kad me pitao bih li želeo ići na časove glume, oduševljeno sam pristao. Nekako istovremeno počeo sam glumiti u seriji "Izgubljeni grad".

foto: Printskrin/Tviter
foto: Printskrin/Tviter

(hayat.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track