ĆERKA POZNATOG ROKERA BESNA ZBOG TATINE LJUBAVNICE Objavila njen broj i nazvala je prostitutkom
Foto: Profimedia

Skandal

ĆERKA POZNATOG ROKERA BESNA ZBOG TATINE LJUBAVNICE Objavila njen broj i nazvala je prostitutkom

Pop kultura -

Ozi i Šeron Ozborn prolaze kroz bračnu krizu jer je roker suprugu prevario sa frizerkom zbog čega je njegova ćerka Keli rešila je da se osveti tatinoj ljubavnici na surov način. Ona je na Tviteru je objavila poruku gde je ostavila bro jtelefona osobe za koju se pretpostavlja da je imala aferu sa Ozijem.

"Svako ko želi jeftine pramenove, feniranje i oralni seks, pozovite ovaj broj", napisala je Keli u tivtu koji je objavila. Iako su je mnogi osudili, ona nije želela da obriše svoj tvit. Poručili su joj da bi trebala da proziva svog oca a ne njegovu ljubavnicu.

"Da li ste vi članovi moje porodicce? Ni. Nemate pojma šta je ona uradila. Zadržite svoje mišljenje za sebe", odgovorila je Keli svima koji su se umešali.

"Moj otac ima skoro 70 godina. Da li ste ikada čuli za zlostavljanje starijih?", dodala je. Roker je šest meseci imao aferu sa frizerkom, a kada se za to saznalo sa njom je prekinuo svaki kontakt u nadi da će uspeti da sačuva svoj brak. Još uvek nije poznato da li je Ozijeva supruga Šeron podnela papire za razvod.

Foto: AP
Foto: AP

(E! online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track