DA SE ZALEDI KRV U VENAMA: Latino zvezda se UTOPILA na snimanju serije, svi mislili da GLUMI
Foto: Fejsbuk

Koleginica vrištala

DA SE ZALEDI KRV U VENAMA: Latino zvezda se UTOPILA na snimanju serije, svi mislili da GLUMI

Pop kultura -

Domingos Montagner, jedan od omiljenih televizijskoh glumaca, udavio se u reci gde je snimao scene za brazilsku telenovelu “Celho Chico”, nazvanoj po reci u kojoj je i stradao.

On je nakon snimanja otišao da se kupa sa koleginicom Kamilom Pitangom, koja je rekla da su ga odvukle snažne rečne struje.

Glumica je vrištala i dozivala u pomoć, ali lokalno stanovništvo nije odmah regovalo, jer su mislili da njih dvoje snimaju scenu za sapunicu.

Kada su shvatili da nije reč o glumi, počela je potraga, a telo glumca pronađeno je četiri sata kasnije, 300 metara od mesta gde su se Kamila i on kupali.

U latino seriji Montagner igra farmera koji je nekoliko puta upucan, nakon čega se utopio u reci, u kojoj je glumac i nastradao, a posle nekoliko nedelja trebalo je da ga vrate u život.

"Mislili su da su izabrali bezbedno mesto za plivanje, ali zapravo je to bilo jedno od najopasnijih područja, koje lokalno stanovništvo obično izbegava", rekli su iz policije.

Kako mediji pišu, u gradu Kanindu, gde se nesreća i dogodila, svake godine nastrada u proseku jedna osoba.Domingos je rođen u Sao Paolu i radio je u cirkusu pre nego što je 2008. godine odlučio da se bavi glumom.Njegov poslednji film “Un Namorado Para Minha Mulher” (“Dečko za moju suprugu”), imao je premijeru pre dve nedelje.

Iza sebe je ostavio suprugu Lusijanu Limu, sa kojom je tokom 14 godina braka dobio troje dece. Vesti o njegovoj smrti šokirale su njegove fanove, prijatelje i poštovaoce njegovog rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track