DECA ČARLIJA ŠINA PRONAĐENA ŽIVA I ZDRAVA: Srećan kraj u porodici slavnog glumca
Foto: Youtube/screenshot

Odahnuo

DECA ČARLIJA ŠINA PRONAĐENA ŽIVA I ZDRAVA: Srećan kraj u porodici slavnog glumca

Pop kultura -

Deca popularnog glumca Čarlija Šina koja su nestala, pronađena su živa i zdrava. Čarlijeva bivša supruga Bruk Miler hospitalizovana je nakon tuče sa dadiljom, dok su dečaci Maks i Bob nestali. Deca su pronađena i sada su na sigurnom, saopštila je policija u Juti.

"U jutarnjim satima 16. novembra, dispečer je primio poziv od osobe koja je tvrdila da je majka Bruk Miler. Policijska patrola je primila poziv i locirala Milerovu, dadilju i dvoje dece na prilaznom putu blizu Nefija u Juti. Deca su na bezbednom i biće vraćena porodici. Milerova je odvedena u bolnicu na evaluaciju. Državni istražni organi trenutno ispituju kako je došlo do ovog incidenta. Nemamo više podataka koje bi mogli da podelimo sa javnošću", pisalo je u saopštenju policije.

ČARLI ŠIN PROMENIO ŽIVOTNE NAVIKE: Odlično se osećam! Novo lečenje sjajno utiče na mene

Čarli je bio veoma uznemiren i nije želeo da daje izjave za medije, te je samo molio da se deca budu vraćena živa i zdrava. Bruk i Čarli su se venčali 2008. godine, ali su se razveli dve godine kasnije. Bruk se sredinom godine prijavila u centar za rehabilitaciju, a pre toga je išla na obavezne zakonske tretmane zbog hapšenja usled posedovanja kokaina.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Us Weekly)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track